A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березнівська міська рада
Рівненського району, Рівненської області

Двадцять четверта сесія міської ради VIII скликання від 19.09.2023 року

Дата: 22.09.2023 15:36
Кількість переглядів: 488

 

 

ПРОТОКОЛ № 40 Пленарне засідання двадцять четвертої сесії Березнівської міської ради Рівненського району  Рівненської області VIII скликання

1082 Про внесення змін до Програми фінансової підтримки комунального некомерційного підприємства "Березнівська центральна міська лікарня" Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області на 2023 – 2025 роки.

1083 Про внесення змін до Програми розвитку та фінансової підтримки комунальних підприємств Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області на 2022 – 2024 роки.

1084 Про внесення змін до Програми економічного і соціального розвитку Березнівської міської територіальної громади на 2023 рік.

1085 Про внесення змін до міського бюджету Березнівської міської  територіальної громади на 2023 рік.

Додаток 1

Додаток 2

Додаток 3

Додаток 4

Додаток 5

Пояснююча записка

1086 Про внесення змін у відомості про місцезнаходження та затвердження Статуту Грушівської гімназії Рівненського району Рівненської області у новій редакції.

Статут

1087 Про звільнення у 2023-2024 навчальному році батьків учнів БЕРЕЗНІВСЬКОГО ЛІЦЕЮ № 3 БЕРЕЗНІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ РІВНЕНСЬКОГО РАЙОНУ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ від батьківської плати 50 відсотків від вартості харчування одного учня на день.

1088 Про передачу основних засобів на баланс КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «БЕРЕЗНЕКОМУНЕНЕРГІЯ» БЕРЕЗНІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ РІВНЕНСЬКОГО РАЙОНУ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ.

1089 Про внесення змін до переліків першого та другого типу об’єктів комунальної  власності територіальної громади Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області, що підлягають передачі в оренду на аукціоні та без проведення аукціону, затверджених рішенням Березнівської міської ради від 28.06.2022 № 731.

Додаток

1090 Про надання дозволу на списання майна комунальної власності  Березнівської міської ради Рівненського  району Рівненської області.

1091 Про прийняття безоплатно у комунальну власність Березнівської міської територіальної громади транспортного засобу.

1092 Про передачу інших необоротних матеріальних активів на баланс комунального закладу «Березнівський міський будинок культури» Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області з балансу Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

1093 Про надання дозволу на розроблення проєктів землеустрою  щодо  відведення земельних ділянок в оренду ПрАТ «РІВНЕОБЛЕНЕРГО» на території Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

1094 Про надання дозволу   на розроблення проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду на території Березнівської міської ради Рівненського району  Рівненської області.

1095 Про надання дозволу КОВАЛЬ Оксані Максимівні на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж  земельних ділянок в натурі (на місцевості) за рахунок земельних часток (паїв) на території  Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

1096 Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування РЕЛІГІЙНІЙ ОРГАНІЗАЦІЇ «РЕЛІГІЙНА ГРОМАДА СВЯТО-МИХАЙЛІВСЬКОЇ ПАРАФІЇ РІВНЕНСЬКОЇ ЄПАРХІЇ УКРАЇНСЬКОЇ ПРАВОСЛАВНОЇ ЦЕРКВИ (ПРАВОСЛАВНОЇ ЦЕРКВИ УКРАЇНИ) СЕЛА КАМ’ЯНКА РІВНЕНСЬКОГО РАЙОНУ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ для будівництва та обслуговування будівель громадських та релігійних організацій на території Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

1097 Про надання дозволу на передачу в суборенду земельної ділянки за межами с. Балашівка на території Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

1098 Про надання дозволу КП «БЕРЕЗНЕКОМУНСЕРВІС» на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на території Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

1099 Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та виділення в натурі (на місцевості) громадянам належної  їм земельної частки (паю) для ведення особистого селянського господарства на території  Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

1100 Про заснування звання Березнівської міської ради та затвердження Положення про присвоєння звання «Почесний громадянин Березнівської міської територіальної громади».

Додаток Положення

1101 Про включення земельних ділянок несільськогосподарського призначення   до переліку земель, що підлягають продажу, та надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок на території Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

1102 Про включення до переліку земельних ділянок сільськогосподарського призначення, право оренди на які виставляється на земельні торги, та надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду шляхом продажу права оренди на земельних торгах (аукціоні).

1103 Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування КП «УПРАВЛЯЮЧА КОМПАНІЯ «КОМФОРТ» на території Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

1104 Про затвердження проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у постійне користування ДП «ЛІСИ УКРАЇНИ» для ведення лісового господарства і пов’язаних з ним послуг»  на території Березнівської міської ради  Рівненського району Рівненської області.

1105 Про затвердження технічних документацій з нормативної грошової оцінки земель на території сіл Вітковичі, Зірне та Яцьковичі Березнівської міської територіальної громади Рівненського району Рівненської області.

1106 Про надання дозволу на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на території Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

1107 Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування ДП «ЛІСИ УКРАЇНИ» для ведення лісового господарства і пов’язаних з ним послуг на території  Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

1108 Про припинення права оренди земельної ділянки та передача її у власність на території Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

1109 Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок на території  Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

1110 Про надання дозволу на розроблення технічних документацій щодо поділу та об’єднання земельних ділянок комунальної власності на території Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

1111 Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу в оренду ФГ «СЕРГІЇВКА» на території Березнівської міської ради  Рівненського району Рівненської області.

1112 Про надання дозволу ГАПОНУ Анатолію Юрійовичу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для сінокосіння і випасання худоби на території Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

1113 Про продаж земельних ділянок несільськогосподарського призначення  на території  Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

1114 Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) на території  Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

1115 Про надання права безоплатно користуватися земельною ділянкою для забудови (суперфіцію)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь