Березнівська міська рада
Рівненського району, Рівненської області

У селі Поліське Березнівської громади попрощалися із загиблим захисником України Олександром Рахильчуком

Дата: 23.09.2023 20:00
Кількість переглядів: 195

 

 

Сьогодні, 23 вересня, у селі Поліське прощалися з молодим воїном, Рахильчуком Олександром Володимировичем, 1993 року народження, який поліг під час виконання бойового завдання у бою з російськими окупантами.

30-річний солдат, гранатометник механізованого батальйону Олександр Рахильчук загинув 20 вересня 2023 року у Запорізькій області.

Відповідно до розпорядження Березнівського міського голови від 22 вересня 2023 року № 175 сьогодні у Березнівській громаді оголошено Днем жалоби..

Наш Герой народився і все життя проживав у рідному селі Поліське. У 2010 році закінчив Поліську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів. З 20 квітня 2015 року по 12 жовтня 2016 року проходив строкову військову службу у Збройних силах України.

23 вересня тіло загиблого захисника зустріли на рідній землі. Жителі сіл Антонівка, Кам’янка, Кургани, Моквин, Друхів, Поліське та міста Березне вийшли віддати шану Герою.

Рідні, друзі, священнослужителі, односельчани, військові та добровольці місцевого добровольчого формування територіальної громади сьогодні прийшли до сімейної оселі, в якій проживав Олександр, щоб висловити безмежну вдячність захиснику, який віддав своє життя за Україну, за її незалежність та територіальну цілісність, за спокій сердець та за майбутнє кожного з нас.

Потім в супроводі почесної варти та колони прапороносців урочисто провели захисника рідними вулицями в останній земний шлях від сімейного будинку до Свято-Михайлівського храму села Поліське, в якому відбулася заупокійна служба.

Сльози смутку і жалоби, квіти вдячності супроводжували нашого захисника у останній земній дорозі.

Під залпи військового салюту поховали Олександра Рахильчука на сільському кладовищі рідного села Поліське.

Жодними словами не втамувати пекучий біль та не загоїти душевні рани мамі Валентині Петрівні, батьку Володимиру Миколайовичу, дружині Яні Ростиславівні, сестрі Катерині і братам Миколі та Роману.

Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким загиблого воїна.

Навіки пам’ять про Захисника України буде жити у наших серцях та вічним болем залишиться в душах рідних і близьких людей.

Вічна пам’ять Герою!

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь