Березнівська міська рада
Рівненського району, Рівненської області

Березнівський міський голова привітав бібліотекарів громади з Всеукраїнським Днем бібліотек

Дата: 29.09.2023 16:12
Кількість переглядів: 111

 

 

Щорічно з 1998 року згідно указу Президента України 30 вересня в Україні відзначають Всеукраїнський День бібліотек.

Сьогодні, напередодні свята, Березнівський міський голова Руслан Пилипчук разом із заступником Богданом Дроженцем та начальником відділу культури та соціальної політики Березнівської міської ради Олександром Дехтярем завітали до Березнівської центральної бібліотеки, щоб привітати  працівників закладу з професійним святом.

Очільник громади подякував працівникам книгозбірень за самовіддану працю, а також за те, що вони продовжують берегти знання, накопичені століттями для всіх нас.

Крім щирих слів привітання зі святом, очільник громади вручив найкращим працівникам бібліотек Почесні Грамоти Березнівської міської ради.

Грамотою Березнівської міської ради були відзначені бібліотекар Березнівської бібліотеки-філії для дітей - Котик Вікторія за реалізацію проєкту «Соціально-психологічний і культурно-дозвілевий коворкінг  інтеграції дітей внутрішньо-переміщених осіб в життя Березнівської громади» та завідуюча публічно-шкільною бібліотекою-філією села Бистричі Калінчук Людмила за активне впровадження в практику роботи сучасних, різноманітних форм роботи.

Подяки від комунального  закладу  «Березнівська міська публічна бібліотека» за участь у обласних та районних конкурсах отримали завідуючі бібліотеками-філіями: села Друхів - Баранчук Оксана, села Голубне – Мороз Тетяна, села Бистричі - Калінчук Людмила, бібліотекар публічно-шкільної бібліотеки-філії села Тишиця Ясковець Надія та бібліотекар юнацького абонементу Березнівської центральної бібліотеки Ільїна Наталія.

Подяку від  комунального закладу за багаторічну плідну і сумлінну працю  отримала також провідний методист Березнівської центральної бібліотеки Андрощук Людмила та за активну участь в реалізації дитячої та молодіжної політики на території громади, налагодження ефективної співпраці із комунальним закладом «Березнівська міська публічна бібліотека у сфері реалізації проектів» - голова громадської організації «Березнівська Брама» Іванюк Юлія. 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь