Березнівська міська рада
Рівненського району, Рівненської області

У міській раді відбулася зустріч з керівництвом Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості

Дата: 11.10.2023 15:22
Кількість переглядів: 162

 

Директор Рівненського ЦПТО Наталія Бура та її заступниця Руслана Бодренко представили для Березнівської міської територіальної громади потенційні можливості Центру щодо здобуття якісної професійно-технічної освіти. Цільовою аудиторією, присутньою у сесійній залі міської ради, були керівники та представники міської ради, підприємств, установ, громадських організацій, Березнівщини, першого відділу РТЦК та СП, внутрішньо переміщені особи.

Міський голова Руслан Пилипчук, за активної підтримки якого відбулася зустріч, надзвичайно високо оцінив діяльність Центру в умовах сьогодення.

Сучасні підходи Рівненського ЦПТО, потужна виробнича база дозволяють для дорослого населення за короткий термін (у середньому за 3-4 місяці) опанувати відповідний фах із 58 робітничих професій, які сьогодні пропонує Центр. Варто відзначити, що по завершенню навчання випускники отримують документ державного зразка.

Така послуга від державної служби зайнятості є надзвичайно актуальною для роботодавців, внутрішньо переміщених осіб та наших захисників, які повертатимуться додому після демобілізації.

Враховуючи важливість налагодження співпраці у цьому напрямку між Березнівською міською радою та Рівненським центром професійно-технічної освіти державної служби зайнятості, безпосередньо під час зустрічі в залі підписано меморандум про співробітництво та партнерство.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь