A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березнівська міська рада
Рівненського району, Рівненської області

Двадцять п'ята сесія міської ради VIII скликання від 24.10.2023 року

Дата: 25.10.2023 15:35
Кількість переглядів: 591

 

ПРОТОКОЛ № 41 Пленарне засідання двадцять п’ятої сесії Березнівської міської ради Рівненського району  Рівненської області VIII скликання

1116 Про внесення змін до фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Березнівська центральна міська лікарня» Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області на 2023 рік

Додаток

1117 Про внесення змін до статутного капіталу та затвердження Статуту комунального підприємства «Березнекомунсервіс» Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області у новій редакції.

Додаток

1118 Про внесення змін до Програми економічного і соціального розвитку Березнівської міської територіальної громади на 2023 рік.

1119 Про внесення змін до міського бюджету Березнівської міської  територіальної громади на 2023 рік.

Пояснююча записка

Додаток 1

Додаток 2

Додаток 3

Додаток 4

1120 Про надання згоди на безоплатне отримання з державної у комунальну власність закладів загальної середньої освіти Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області іншого індивідуально визначеного майна.

Додаток 

1121 Про обмеження реалізації пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових на території Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

1122 Про внесення змін до Переліку другого типу об’єктів комунальної  власності територіальної громади Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області, що підлягають передачі в оренду без проведення аукціону, затвердженого рішенням Березнівської міської ради від 28.06.2022 № 7317. 

Додаток

1123 Про звільнення від відшкодування вартості комунальних послуг громадську організацію «Березнівська БРАМА».

1124 Про затвердження переліку земельних ділянок сільськогосподарського призначення комунальної власності Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області для надання у власність  для ведення садівництва, особистого селянського господарства учасникам бойових дій.

1125 Про надання дозволу на виготовлення проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду шляхом продажу права оренди на земельних торгах (аукціоні)

1126 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок на території  Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

1127 Про надання дозволу на розроблення технічних документацій щодо поділу та об’єднання земельних ділянок комунальної власності на території Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

1128 Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) на території  Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області

1129 Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та виділення в натурі (на місцевості) громадянам належної  їм земельної частки (паю) на території  Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

1130 Про передачу земельних ділянок у власність громадянам на території  Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

1131 Про передачу у власність ВАСИЛЮТІ Володимиру Васильовичу земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) на території  Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

1132 Про надання дозволу на розроблення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж  земельних ділянок в натурі (на місцевості) за рахунок земельних часток (паїв) на території  Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

1133 Про включення земельних ділянок несільськогосподарського призначення   до переліку земель, що підлягають продажу, та надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок на території Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

1134 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок на території Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

1135 Про передачу земельних ділянок в оренду ТОВ «ЗАХІД АГРОПРОМ» на території Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

1136 Про   поновлення    договору оренди землі ПЕРЕХОДЬКУ Анатолію Михайловичу.

1137 Про   поновлення  договору  оренди землі ДЕНИСЕНКО Юлії Федорівні.

1138 Про внесення змін в рішення    Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

1139 Про звернення депутатів Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області до Державного агентства відновлення та розвитку інфраструктури України щодо ремонту дорожнього полотна на автодорозі  Т-18-11 «Клесів-Михалин-Березне-/Н-25/».

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь