Березнівська міська рада
Рівненського району, Рівненської області

В Березнівській громаді завершився освітній проект eKids за підтримки Дитячого фонду ООН (Юнісеф)

Дата: 11.11.2023 23:05
Кількість переглядів: 128

 

 

Заклади загальної середньої, дошкільної та позашкільної освіти Березнівської міської ради неодноразово приєднувалися до освітніх ініціатив, які впроваджуються за підтримки Представництва Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ). Однією із них є масштабний освітній проєкт eKids - курси програмування для школярів - Scratch, Python, який реалізує громадська організація «Tech StartUp School».

З 30 вересня по 11 листопада 2023 року даний проєкт реалізовано на базі комунального закладу «Будинок дитячої та юнацької творчості» Березнівської міської ради.

Щонеділі діти Березнівщини разом із дітьми внутрішньо переміщених осіб віком 12 -16 років опановували базові навички програмування Scratch, Python за навчальною програмою одного із лідерів ІТ «ЕПАМ». Завдяки співпраці громадської організації «Tech StartUp School» з департаментом освіти і науки Рівненської обласної військової адміністрації, з яким підписано меморандум, та за підтримки Представництва Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) школярі мали можливість працювати за 20 ноутбуками, переданими безкоштовно. Водночас проєкт стимулював у дітей загальний інтерес до навчання та позашкільної активності.

Здійснилася ще одна дитяча мрія - опанування сучасних методів програмування під керівництвом тренера Володимира МЕЛЬНИКА. Заняття проходили в дружній атмосфері та сприяли інтелектуальному і духовному розвитку його учасників.

Сьогодні, 11 листопада 2023 року об 11.00 год. в приміщенні комунального закладу «Будинок дитячої та юнацької творчості» Березнівської міської ради відбулися урочистості з нагоди завершення проєкту. З теплими словами подяки до своїх учнів звернувся тренер Володимир МЕЛЬНИК. Начальник відділу освіти, молоді та спорту Березнівської міської ради Анатолій ГУДЬКО вручив учасникам сертифікати про закінчення курсів та іменні футболки. А, на закінчення, усіх присутніх порадували міні-концертом вихованці Будинку дитячої та юнацької творчості.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь