Березнівська міська рада
Рівненського району, Рівненської області

Територія якісного звучання у місті Березне

Дата: 17.11.2023 12:01
Кількість переглядів: 106

 

15 листопада на базі Березнівського міського будинку культури відбулася презентація та відкриття власного грантового проєкту «Створення креативного простору «Територія якісного звучання», який реалізовано за підтримки Українського культурного фонду та співфінансування з бюджету Березнівської міської ради.

У рамках зазначеного проєкту Березнівським міським будинком культури придбано музичну студію, в якій доступні традиційні форми студійної роботи – звукозапис та репетиційна діяльність з використанням сучасної музичної апаратури.

Керівник проєкту - директор Березнівського міського будинку культури Наталія Мельник ознайомила присутніх із можливостями та завданням креативного простору та представила уже готовий його продукт - музичний Cover-альбом народних пісень Березнівщини.

Міський голова Руслан Пилипчук привітав учасників з успішною реалізацією  проєкту та побажав нових творчих досягнень.

У вишезазначеному креативному просторі кожен потенційний митець громади має можливість реалізувати власну творчу задумку: записати пісню, зняти медіаконтент, кліп, подкаст, озвучити відео, відточити майстерність співу, інструментальної гри на звукопідсилювальній апаратурі тощо.

Найцікавіше, що список таких творчих форм, які можна розвивати у новоствореному креативному просторі – невичерпний, адже їх можна трансформувати та комбінувати і кожного разу виходитиме щось нове, унікальне.

Відповідно є надія, що саме ця гнучкість діяльності Території якісного звучання посилить інтерес жителів нашої громади різних вікових категорій до роботи будинку культури та взагалі підніме культуру Березнівщини на вищий технологічний рівень. Адже, нинішнє тяжіння до онлайн-формату, в тому числі мистецтва та творчості в цілому, вимагає відповідного технічного забезпечення, яке громада отримала завдяки реалізації проєкту.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь