Березнівська міська рада
Рівненського району, Рівненської області

У місті Березне відбувся інформаційний захід для внутрішньо переміщених осіб

Дата: 23.11.2023 14:33
Кількість переглядів: 157

 

 

22 листопада 2023 року в актовій залі Березнівського лісотехнічного фахового коледжу за ініціативи Ради з питань внутрішньо переміщених осіб при Березнівській міській раді відбувся інформаційний захід. У зустрічі взяли участь внутрішньо переміщені особи, керівники структурних підрозділів міської ради, Державної служби зайнятості, окремі роботодавці, представники благодійних фондів та громадських  організацій.

Під час заходу для внутрішньо переміщених осіб надано відповідну інформацію щодо можливостей працевлаштування, перепрофілювання, адвокаційного та інформаційного супроводу щодо реалізації ряду соціальних програм.

Варто відзначити активну участь соціальних партнерів. Зокрема, благодійних фондів «Рокада» та «Право на захист», громадянської мережі Опора, Української Гельсінської спілки з прав людини та Благодійної організації «Стабілізейшен Суппорт Сервісез».

За результатами зустрічі напрацьовано механізм взаємодії громадського сектору, місцевої влади та бізнесу для м’якої інтеграції внутрішньо переміщених осіб у Березнівську міську територіальну громаду.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь