Березнівська міська рада
Рівненського району, Рівненської області

У місті Березне відбулася реалізація проєкту "Ми допоможемо!"

Дата: 13.12.2023 08:30
Кількість переглядів: 155

 

12 грудня до Березнівської міської територіальної громади завітала громадська організація "Психологічна служба Євромайдану" з проєктом "Ми допоможемо!". Родини з числа внутрішньо переміщених осіб, чоловіки, сини та доньки яких у лавах Сил оборони України захищають Батьківщину від окупантів, отримали від громадської організації гуманітарну допомогу у вигляді продуктових наборів, медикаментів та промислової групи товарів.

Ефективна співпраця Березнівської міської ради, зокрема сектору соціальної політики відділу культури та соціальної політики міської ради, Ради з питань внутрішньо переміщених осіб при Рівненській обласній державній адміністрації та громадської організації "Психологічна служба Євромайдану" створює умови для оперативного реагування на гострі проблеми територіальної громади.

Діяльність громадської організації "Психологічна служба Євромайдану" відбувається в рамках суб-гранту проєкту EU4CSOs Emergency Actions за фінансової підтримки Європейського Союзу, що реалізує БО “Мережа 100 відсотків життя Рівне”.

Зміст цієї публікації є виключною відповідальністю суб-грантера проєкту EU4CSOs Emergency Actions ГО "Психологічна служба Євромайдану" і не обов'язково відображає позицію Європейського Союзу.

#БерезнівськаМіськаРада

#ПрямуємоРазом #StandWithUkraine

#EU4CSOsEmergencyActions



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь