A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березнівська міська рада
Рівненського району, Рівненської області

П О В І Д О М Л Е Н Н Я про оприлюднення та проведення громадських слухань проєкту містобудівної документації «Генеральний план та план зонування території м. Березне Рівненської області» та звіту про стратегічну екологічну оцінку проекту

Дата: 18.12.2023 16:43
Кількість переглядів: 246

Фото без опису

 

У зв’язку з приведенням у відповідність складу інформаційного повідомлення про проведення громадських слухань вимогам «Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні» (далі – Порядок), що затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 25.05.2011 року № 555  (зі змінами внесеними згідно з Постановою КМ N 1196 ( 1196-2022-п ) від 21.10.2022) Березнівська міська рада повідомляє про оприлюднення уточнених відомостей визначених Порядком з наступним перенесенням громадських слухань.

Проєкт містобудівної документації «Генеральний план та план зонування території м. Березне Рівненської області» та звіт про стратегічну екологічну оцінку проекту розробляється відповідно до рішення Березнівської міської ради від 27 жовтня 2010 року № 636 «Про виготовлення генерального плану м. Березне» та рішення Березнівської міської ради від 24 жовтня 2013 року № 415 «Про розробку плану зонування території (зонінгу) міста Березне» та завдань на проектування генерального плану та плану зонування території.

Замовник:  Березнівська міська рада Рівненської області

(Підстава розроблення - рішення Березнівської міської ради від 27 жовтня 2010 року № 636 та від 24 жовтня 2013 року №  415).

Розробник (виконавець):

Рівненська філія ДП «ДІПРОМІСТО» (Підстава розроблення – договір №5633-09-13 від 10.04.2014 року з додатковими угодами та завдання на розроблення генерального плану та плану зонування території)

ФОП Семенюк Роман Віталійович (Підстава розроблення – договір РС-22-168 від 17.10.2022 року з додатковими угодами на розроблення Звіту про стратегічну екологічну оцінку документу державного планування - Генеральний план та план зонування території м. Березне Рівненської області).

З основними техніко-економічними показниками, графічними матеріалами та змістом проєкту можна ознайомитись у відділі з питань цивільного захисту населення, житлово-комунального господарства, інфраструктури та містобудування Березнівської міської ради: м. Березне, вул. Київська, 6, понеділок – четвер з 8.00 до 17.15 год., п’ятниця  8.00 до 16.00 год., та на сайті «Березнівська міська рада».

Відповідальний за організацію розгляду пропозицій: Ярмолка Сергій Богданович.

Термін подання та прийом пропозицій від громадськості у письмовій формі в межах громадського обговорення продовжено до 30 грудня 2023 року за адресою: м. Березне, вул. Київська, 6 адмін. приміщення Березнівської міської ради.

Громадськість в межах строку громадського обговорення має право подати в письмовій формі зауваження та пропозиції до проекту містобудівної документації та Звіту про СЕО. Усі зауваження і пропозиції до проекту документа державного планування та Звіту про СЕО, одержані протягом встановленого строку, підлягають обов’язковому розгляду замовником. За результатами розгляду замовник враховує одержані зауваження або вмотивовано їх відхиляє.

Пропозиції, надані після встановленого строку, не розглядаються.

Громадські слухання  містобудівної документації  будуть проводитися 04 січня 2024 року о 10:00 годині у великому залі за адресою: м. Березне, вул. Київська, 6 адмін. приміщення Березнівської міської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь