Березнівська міська рада
Рівненського району, Рівненської області

У селі Зірне попрощались з молодим воїном Володимиром Кондратюком

Дата: 24.12.2023 21:45
Кількість переглядів: 250

 

 

Сьогодні, 24 грудня, у Березнівській громаді віддали останню шану солдату, стрільцю-снайперу механізованого батальйону Володимиру Кондратюку.

34-річний Володимир Васильович Кондратюк загинув 10 грудня 2023 року у бою за Україну на Донеччині.

Народився Володимир 03 листопада 1989 року в селі Зірне Березнівського району Рівненської області.

Здобував базову середню освіту з 1996 по 2003 рік у Зірненській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів та з 2003 по 2007 рік в Березнівському ліцеї-інтернаті спортивного профілю. З 2007 по 2010 рік навчався в Житомирському агротехнічному коледжі, по завершенню навчання у якому проходив строкову військову службу в Житомирській області.

Після одруження з 2012 року по жовтень 2023 року Володимир проживав у Запорізькій області та працював водієм у ТОВ "Урожай" у місті Запоріжжя.

Сьогодні тіло захисника зустріли на рідній землі. Сотні мешканців громади сіл Антонівка, Кам’янка, Кургани, Зірне та міста Березне вийшли віддати шану Герою.

Рідні, друзі, священнослужителі та односельчани прийшли до батьківської оселі Володимира щоби висловити безмежну вдячність захиснику, який віддав своє життя за Україну, за кожного з нас. У супроводі почесної варти та колони прапороносців живим коридором шани Героя провели дорогою, встеленою квітами до храму Різдва Пресвятої Богородиці міста Березне, де відбулася заупокійна служба. В цьому храмі у свій час Володимир вінчався з дружиною Тетяною.

Поховали захисника на кладовищі села Зірне зі всіма військовими почестями. Біля могили відважного воїна пролунали залпи військового салюту на честь земляка.

У мирному житті Володимир був відомим спортсменом, чемпіоном області та учасником чемпіонатів України з греко-римської боротьби.

Запам'ятався для усіх люблячим сином для батьків, дбайливим батьком синам, коханим чоловіком для дружини, уважним та вірним другом, добрим та надійним побратимом, щирим патріотом відкритим до людей.

У глибокій скорботі низько схиляємо голови перед світлою пам’яттю Героя-захисника.

Висловлюємо мамі нашого загиблого воїна Людмилі Володимирівні, татові Василю Степановичу, дружині Тетяні Миколаївні, малолітнім синам Владиславу та Даниїлу, сестрі Людмилі та брату Валентину найщиріші співчуття з приводу непоправної втрати.

Дякуємо Герою за подвиг, відданість Україні, мужність і патріотизм!

Вічна пам’ять та шана нашому захиснику!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь