Березнівська міська рада
Рівненського району, Рівненської області

У селі Городище попрощалися із захисником України Михайлом Іванчуком

Дата: 24.12.2023 21:50
Кількість переглядів: 221

 

 

Сьогодні, 24 грудня 2023 року, Березнівська громада з глибоким сумом провела у останній земний шлях свого Героя, захисника України Іванчука Михайла Миколайовича, 1975 року народження.

Михайло народився і постійно проживав у селі Городище Березнівської громади. Навчався у Городищенській загальноосвітній школі І – ІІІ ступенів. Після закінчення навчання у школі вступив до Рівненського автотранспортного технікуму. Отримавши диплом молодшого спеціаліста техніка-механіка, проходив строкову військову службу. Працював слюсарем з ремонту автомобілів, газового устаткування, підземних газопроводів у містах Рівне та Березне. Разом з дружиною виховували двох дітей. Для рідних, друзів та односельчан Михайло запам’ятався трудолюбивим чоловіком та добрим господарем.

Наш захисник боронив Україну від московських окупантів з січня 2023 року. Старший механік-водій механізованого батальйону загинув під час виконання бойового завдання у Запорізькій області.

Сьогодні Михайло Миколайович повернувся додому назавжди, «на щиті»… Траурний кортеж у скорботі зустрічали жителі населених пунктів громади дорогою, встеленою квітами жалоби.

Поховальна процесія розпочалась біля його сімейного будинку. Герою-захиснику віддали останню шану рідні, друзі та близькі, військові і представники місцевої влади, жителі громади. Згодом поховальний кортеж прямував рідними сільськими вулицями до місцевої церкви Різдва Пресвятої Богородиці, де відбулася заупокійна служба.

Поховали Іванчука Михайла Миколайовича на сільському кладовищі в урочищі Лізяно зі всіма військовими почестями. Під виконання Державного Гімну України та салютний залп тіло українського воїна віддали у обійми поліської землі. Рідним вручили Державний Прапор України.

У нашого воїна залишилися дружина Олена Миколаївна, син Владислав та дочка Юлія, сестри Наталія та Людмила.

Вірний захисник України - таким він назавжди залишиться у пам’яті жителів нашої громади. Щирі співчуття близьким і рідним.

Вічна пам’ять і слава Герою!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь