Березнівська міська рада
Рівненського району, Рівненської області

Наші захисники Володимир Кондратюк та Михайло Іванчук «на щиті» повертаються до дому

Дата: 23.12.2023 15:00
Кількість переглядів: 148

 

Фото без опису

 

У неділю 24 грудня 2023 року Березнівщина у скорботі зустрічатиме наших захисників - Володимира Кондратюка, 1989 року народження з села Зірне та Михайла Іванчука, 1975 року народження з села Городище.

Прибуття військового кортежу із загиблими українськими воїнами очікується у місті Березне орієнтовно о 10.00-10.30 год. (час може бути змінено!). Проїзд містом буде вулицею Андріївська до пам’ятника Тарасу Бульбі-Боровцю, біля якого кортеж розділиться у двох напрямках.

Володимира Кондратюка супроводжуватимуть до дому вулицями Корецька, Теклівська, Героїв України, Зірненська у напрямку рідного села. У Зірному кортеж рухатиметься вулицями Зірненська, Сонячна, Першотравнева.

Михайла Іванчука проведуть до дому міською вулицею М.Буховича у напрямку села Городище, у якому кортеж рухатиметься вулицями Незалежності, Полянська, Нова, Лізянська.

Прохання до жителів населених пунктів Березнівщини, через які пролягатиме шлях військового кортежу, з шаною зустріти наших Героїв-захисників.

Відповідно до розпорядження міського голови 24 грудня 2023 року у Березнівській громаді оголошено Днем жалоби.

Військове поховання Володимира Кондратюка відбудеться у цей же день - неділю 24 грудня. Прощання з захисником розпочнеться о 12 год. у будинку за адресою: вул. Першотравнева, 35, село Зірне. Потому траурна колона вирушить до Храму Різдва Пресвятої Борогородиці міста Березне для проведення заупокійної служби. Останній земний шлях Володимира проляже до місцевого сільського кладовища міськими вулицями (Київська, В.Чорновола, Андріївська, Зірненська) та через центр села Зірне.

Військове поховання Михайла Іванчука відбудеться також у цей же день - неділю 24 грудня. Прощання з захисником розпочнеться о 12 год. у будинку за адресою: вул. Лізянська, 8, село Городище. Заупокійна служба за загиблим захисником відбудеться у церкві Різдва Пресвятої Богородиці села Городище. Поховання Михайла проходитиме на місцевому сільському кладовищі в урочищі Лізяно.

Просимо доєднатися до вшанування пам'яті наших захисників. які віддали життя за світле майбутнє України.

 

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь