Березнівська міська рада
Рівненського району, Рівненської області

Представники Березнівської громади взяли участь у навчальній програмі “Управління проєктами для територіальних громад”

Дата: 19.01.2024 14:57
Кількість переглядів: 153

 

Впродовж 15 – 18 січня 2024 року секретар Березнівської міської ради Анастасія ВЛАСЮК та головний спеціаліст відділу соціально-економічного розвитку територій міської ради Олеся БАБУШКІНА взяли участь у першій навчальній програмі “Управління проєктами для територіальних громад” в межах проєкту “Посилення спроможності громад для відбудови через пілотування їхньої взаємодії з університетами”.

 “Найбільш корисним під час навчання стало поєднання теорії з практикою. Під час цих чотирьох днів у нас була можливість написати власний проєкт та його презентувати. Допрацювавши нашу заявку відповідно до рекомендацій та зауважень викладачів, ми зможемо брати участь у будь-якому проєкті", - Анастасія Власюк, секретар Березнівської міської ради Рівненської області.

 

📌 Всього у проєкті брали участь 12 територіальних громад зі всієї України. Рівненська область представлена Березнівською та Варашською міськими тергромадами.

За 4 дні навчання та спільної роботи представники громад встигли опанувати навички проєктного менеджменту, попрацювати в групах над власними проєктами, а також презентували їх перед експертним журі. Після успішного захисту проєктів усі учасники отримали сертифікати про завершення навчальної програми.

🤝 Водночас подія була прекрасною можливістю, як і для фахівців громад, так і для представників університетів обмінятись досвідом, контактами та навіть обговорити подальшу можливу співпрацю та проєкти.

 Програмне навчання “Управління проєктами для територіальних громад” стало першим з шести, які пройдуть фахівці 12 громад в межах проєкту “Посилення спроможності громад для відбудови через пілотування їхньої взаємодії з університетами”.

▶️ Проєкт “Посилення спроможності громад для відбудови через пілотування їхньої взаємодії з університетами” реалізовується Альянсом українських університетів за підтримки Міжнародний фонд "Відродження".

 

#БерезнівськаМіськаРада

#АльянсУкраїнськихУніверситетів

#МіжнароднийФондВідродження

#УкраінськийКатолицькийУніверситет



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь