Березнівська міська рада
Рівненського району, Рівненської області

Гарна ініціатива приносить гарні результати!

Дата: 07.02.2024 16:52
Кількість переглядів: 126

 

Відбулася презентація дипломних робіт випускників спеціальності «Садово – паркове господарство» Березнівського лісотехнічного фахового коледжу.

Восени міська рада звернулася до коледжу з проханням розглянути можливість написання студентами спеціальності «Садово-паркове господарство» дипломних проєктів щодо ландшафтного дизайну Березнівського міського парку культури та відпочинку, а саме: зони облаштування майбутньої Алеї вшанування пам’яті загиблих Захисників у війні з російською федерацією.

Студентки коледжу – Вікторія ЯРОЩУК, Світлана КОЗАК та Анастасія КАЛЮШ, презентували ініціативній групі майбутньої Алеї свої роботи.

Дякуємо керівництву ВСП «Березнівський лісотехнічний фаховий коледж Національного університету водного господарства та природокористування» за співпрацю та їх студенткам, які втілили свої знання на практиці та вклали у ці роботи частинку своєї душі.

Невдовзі буде опрацьовано остаточний варіант проєкту майбутньої  Алеї з метою його узгодження з мешканцями нашої громади та подачі на грантове фінансування.

Дякуємо всім, хто долучається до гарних ініціатив!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь