Березнівська міська рада
Рівненського району, Рівненської області

Відбувся черговий гуманітарний візит французьких друзів до Березнівщини

Дата: 16.02.2024 14:44
Кількість переглядів: 119

 

 

З 12 по 15 лютого 2024 року у Березнівській міській громаді перебували наші друзі з Франції – представники благодійної Асоціації  «ENFANTS UKRAINE 01» («ДІТИ УКРАЇНИ 01») - керівник Асоціації Бруно Боідрон та його колеги-волонтери Жан-П’єр Сівіньйон та Мішень Деспрео.

Це вже четвертий візит французьких волонтерів до міської територіальної громади з початку повномасштабного вторгнення росії на територію України. Тісні контакти Бруно Боідрона з Березнівщиною зав’язалися ще у 2013 році.

12 лютого відбулася зустріч міського голови Руслана Пилипчука з французькими благодійниками, під час якої обговорили питання подальшої співпраці. Міський голова щиро подякував Бруно за активну підтримку Березнівщини. Під час спілкування волонтери повідомили про те, що намагаються максимально поширити серед французької спільноти інформацію про війну в України, необхідність подальшої підтримки нашого народу у боротьбі з підступним агресором.

Традиційно, французькі благодійники приїхали не з порожніми руками. Цього разу гуманітарний вантаж від жителів комуни Сен-Дідьє-де-Форман містив засоби медичного призначення та обладнання для Березнівської центральної міської лікарні, санітарно-гігієнічні засоби для підопічних окремих закладів соціального призначення громади, солодощі для дітей тощо. Особливим подарунком став дорожній причіп-генератор для рятувальників Березнівщини.

Волонтери ознайомилися з ефективністю використанням техніки та обладнання, переданого під час попередніх гуманітарних місій, та були приємно вражені що їх допомога приносить користь громаді. У Балашівському ліцеї французи наочно побачили умови перебування дітей в укритті та були приємно здивовані класом безпеки закладу.

Щиро дякуємо справжнім друзям з Франції за підтримку у складний для нас час.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь