Березнівська міська рада
Рівненського району, Рівненської області

Тридцять перша сесія міської ради VIII скликання від 20.02.2024 року

Дата: 21.02.2024 08:36
Кількість переглядів: 324

 

ПРОТОКОЛ № 47 Пленарне засідання тридцять першої сесії  Березнівськоїміської ради Рівненського району  Рівненської області VIII скликання

1236. Про виконання Програми економічного і соціального розвитку Березнівської міської територіальної громади на 2023 рік.

1237. Про звіт старости старостинського округу № 1 (с. Кам’янка) Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області Світлани ПАРФЕНЮК про роботу за 2023 рік.

1238. Про звіт старости старостинського округу № 2 (с. Зірне) Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області Мирослава ГОГОЛЯ про роботу за 2023 рік.

1239. Про звіт старости старостинського округу № 3 (с. Бистричі) Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області Романа ЗАХАРЧУКА про роботу за 2023 рік.

1240. Про звіт старости старостинського округу № 4 (с. Прислуч) Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області Миколи МАМЧУРА про роботу за 2023 рік.

1241. Про звіт старости старостинського округу № 5 (с. Моквин) Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області Раїси МУДРОЇ про роботу за 2023 рік.

1242. Про звіт старости старостинського округу № 6 (с. Поліське) Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області Лариси РОМАНОВОЇ про роботу за 2023 рік.

1243. Про звіт старости старостинського округу № 7 (с. Городище) Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області Юрія ПЛЕСКАЧА про роботу за 2023 рік.

1244. Про звіт старости старостинського округу № 8 (с. Вітковичі) Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області Володимира МИРОНЦЯ про роботу за 2023 рік.

1245. Про звіт старости старостинського округу № 9 (с. Балашівка) Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області Леоніда ПРОКОПЧУКА про роботу за 2023 рік.

1246. Про звіт в. о. старости старостинського округу № 10 (с. Тишиця) Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області Надії КОВБАР про роботу за 2023 рік.

1247. Про звіт постійної комісії міської ради з питань прав людини, депутатської діяльності, етики та регламенту за 2023 рік.

1248. Про звіт постійної комісії міської ради з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою за 2023 рік.

1249. Про звіт постійної комісії міської ради з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження та транспорту за 2023 рік.

1250. Про звіт постійної комісії міської ради з гуманітарних питань за 2023 рік.

1251. Про звіт постійної комісії міської ради з питань фінансів, бюджету, планування соціально – економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва за 2023 рік. 

1252. Про внесення змін до видів економічної діяльності, статутного капіталу та затвердження Статуту комунального підприємства «Березнекомунсервіс» Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області у новій редакції.

1253. Про внесення змін у відомості про місцезнаходження та затвердження Положення про службу у справах дітей Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області у новій редакції.

1254. Про затвердження Статуту опорного закладу Кам’янський ліцей Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області у новій редакції.

1255. Про затвердження Програми підтримки молоді на території Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області на 2024-2025 роки.

1256. Про затвердження Програми розвитку фізичної культури і спорту на території Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області на 2024-2025 роки.

1257. Про внесення змін до рішення Березнівської міської ради від 04.04.2023 № 940 «Про затвердження розрахунку та тарифу на платну соціальну послугу догляду вдома, що надається комунальним закладом «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області».

1258. Про внесення змін до бюджету Березнівської міської територіальної громади на 2024 рік.

1259. Про перейменування вулиці імені С.Б.Тулуба у селі Балашівка Рівненського району Рівненської області.

1260. Про внесення змін до рішення Березнівської міської ради від 03.02.2021 № 63 «Про передачу майна, що є комунальною власністю територіальної громади Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області, в оперативне управління та на баланс відділу культури та соціальної політики Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області».

1261. Про внесення змін до рішення Березнівської міської ради від 15.08.2023 № 1050 «Про Перелік об’єктів нерухомого майна комунальної власності Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області».

1262. Про внесення змін до переліків першого та другого типу об’єктів комунальної  власності територіальної громади Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області, що підлягають передачі в оренду на аукціоні та без проведення аукціону, затверджених рішенням Березнівської міської ради від 28.06.2022 №731.

1263. Про внесення змін до рішення Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області від 15.04.2021  № 205 «Про затвердження акта приймання-передачі нерухомого майна, що приймається у комунальну власність Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області із спільної власності територіальних громад Рівненського району».

1264.Про внесення змін до рішення Березнівської міської ради від 23.11.2021 № 558 «Про передачу нерухомого майна, що є комунальною власністю Березнівської міської ради Рівненського  району Рівненської області, на баланс комунального підприємства «Управляюча компанія «Комфорт» Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області з правом  господарського відання».

1265. Про прийняття із спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Рівненської області у комунальну власність Березнівської міської територіальної громади медичного обладнання.

1266. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок на території  Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

1267. Про затвердження технічної документацій із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок ЗАХОЖІЙ Марії Миколаївні на території  Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

1268. Про надання дозволу ЗОСЮКУ Богдану Володимировичу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду на території Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

1269. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування РЕЛІГІЙНІЙ ОРГАНІЗАЦІЇ «РЕЛІГІЙНА ГРОМАДА СВЯТО-ПОКРОВСЬКОЇ ПАРАФІЇ РІВНЕНСЬКОЇ ЄПАРХІЇ УКРАЇНСЬКОЇ ПРАВОСЛАВНОЇ ЦЕРКВИ (ПРАВОСЛАВНОЇ ЦЕРКВИ УКРАЇНИ) СЕЛА КУРГАНИ РІВНЕНСЬКОГО РАЙОНУ» для будівництва та обслуговування будівель громадських та релігійних організацій на території Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

1270. Про передачу у власність ЗАХОЖІЙ Марії Миколаївні земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) на території  Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

1271. Про надання дозволу на розроблення технічних документацій щодо поділу та об’єднання земельних ділянок комунальної власності на території Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області. 

1272. Про передачу в оренду земельної ділянки СЕМЕНОВИЧУ Станіславу Адамовичу на території Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

1273. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об'єктів передачі електричної енергії на території Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області

1274. Про затвердження проєктів землеустрою та передачу земельних ділянок в оренду ПрАТ «РІВНЕОБЛЕНЕРГО» на території Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

1275. Про внесення змін у рішення Городищенської сільської ради та Балашівської сільської ради

1276. Про включення земельної ділянки несільськогосподарського призначення   до переліку земель, що підлягають продажу, та надання дозволу громадянину РАДЬКУ Олександру Сергійовичу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки на території Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області

1277. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки в оренду громадянину ДАНІЛОВУ Володимиру Володимировичу на території Березнівської міської ради  Рівненського району Рівненської області

1278. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) на території  Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області

1279.Про надання дозволу ТРОФИМЧУКУ Віктору Володимировичу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду на території Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області

1280. Про надання дозволу на розроблення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж  земельних ділянок в натурі (на місцевості) за рахунок земельних часток (паїв) на території  Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області 

1281. Про припинення права оренди земельної ділянки та розірвання договору оренди землі з ФІЛОНІКОМ Валерієм Панасовичем на території Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

1282. Про затвердження технічної документації із землеустрою та передачу земельної ділянки у власність ПИЛИПЧУК Ользі Анатоліївні на території  Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

1283. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки і передачу в оренду БОНДАР Олені Миколаївні на території Березнівської міської ради  Рівненського району Рівненської області.

1284. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки і передачу в оренду БОНДАРУ Тарасу Олександровичу на території Березнівської міської ради  Рівненського району Рівненської області.

1285. Про поновлення договору оренди землі громадянину КЛЕВАЦІ Юрію Георгійовичу.

1286. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності на території  Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

1287. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та виділення в натурі (на місцевості) громадянам належної  їм земельної частки (паю) для ведення особистого селянського господарства на території  Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

1288. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки шляхом зміни цільового призначення

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь