Березнівська міська рада
Рівненського району, Рівненської області

Рішення виконавчого комітету від 29 лютого 2024 року

Дата: 01.03.2024 12:05
Кількість переглядів: 141

 

ПЕРЕЛІК рішень, включених у протокол № 6 засідання виконавчого комітету Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області VIII скликання від 29 лютого 2024 року

Про роботу адміністративної комісії при виконавчому комітеті Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області за 2023 рік.

Про роботу комунального підприємства «Березнекомунсервіс» Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області, у тому числі щодо утримання в належному стані доріг комунальної власності, їх своєчасного очищення від снігових заметів та ожеледиці.

Про виконання Програми сприяння оборонній та мобілізаційній роботі, забезпечення виконання заходів з територіальної оборони та підготовки місцевого населення до участі в русі національного спротиву, захисту безпеки населення та ліквідації наслідків збройної агресії росії на території Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області на 2023 рік.

Про стан створення нових та забезпечення належного функціонування існуючих класів безпеки у закладах освіти Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

Про схвалення Програми щодо реалізації Стратегії реформування системи шкільного харчування на період до 2027 року на території Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області на 2024-2025 роки.

Про внесення змін у рішення виконавчого комітету Березнівської міської ради від 30 червня 2023 року № 214 «Про Раду з питань внутрішньо переміщених осіб при Березнівській міській раді Рівненського району Рівненської області».

Про надання дозволу на встановлення меморіальної дошки.

Про надання дозволу на проведення Ліги Березнівської міської територіальної громади з волейболу.

Про надання дозволів на видалення зелених насаджень.

Про надання дозволу на продовження терміну дії ордеру на видалення зелених насаджень.

Про надання дозволу на порушення об’єкту благоустрою, пов’язане з виконанням земляних робіт.

Про визнання таким, що втратило чинність, рішення виконавчого комітету Березнівської міської ради від 25.01.2024 № 42 «Про тимчасове обмеження руху автомобільного транспорту по вулиці Лісова у селі Городище Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області».

Про запровадження трудової повинності та організацію суспільно корисних робіт в умовах воєнного стану на території Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

Про заходи щодо запобігання та протидії масовим пожежам у природних екосистемах під час весняно-літнього пожежонебезпечного періоду 2024 року на території Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

Про внесення змін у рішення виконавчого комітету Березнівської міської ради від 29.04.2021 № 134 «Про громадську комісію з житлових питань при виконавчому комітеті Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області».

Про присвоєння адрес об’єктам нерухомого майна.

Про взяття на квартирний облік Сніжани АНДРОЩУК.

Про затвердження звіту про виконання фінансового плану комунального підприємства «Березнекомуненергія» Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області за 2023 рік.

Про затвердження звіту про виконання фінансового плану комунального підприємства «Андріївське» Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області за 2023 рік.

Про затвердження звіту про виконання фінансового плану комунального підприємства «Березнекомунсервіс» Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області за 2023 рік.

Про призначення піклувальника над дитиною, позбавленою батьківського піклування Максимом ПАСТУШКОМ.

Про затвердження висновку про доцільність позбавлення батьківських прав Олени КВЯТКОВСЬКОЇ.

Про надання Сергію БОРОВЦЮ та Євгенії БОРОВЕЦЬ дозволу на вчинення правочину.

Про надання дозволу Богдану ГУКАЛО на вчинення правочину.

Про надання дозволу Галині МОЙСЄЄЦЬ на вчинення правочину.

Про надання малолітній Орині ДОБРУСІ статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь