Березнівська міська рада
Рівненського району, Рівненської області

Березнівська міська рада у складі громад-переможців конкурсного відбору за проєктом «Активна молодь – сильна громада»

Дата: 07.03.2024 09:46
Кількість переглядів: 96

Фото без опису

Загалом було відібрано 30 громад з трьох областей України на участь у проєкті «Активна молодь – сильна громада», який реалізує ГО Центр Політичних Студій за підтримки HOVERLA / проєкт USAID в Україні.

‼️Метою проєкту є створення активних та впливових молодіжних рад у громадах-партнерках, підвищення рівня практичних знань і навичок членів цих молодіжних рад для ефективної і впливової участі у місцевих справах та процесах прийняття рішень.

📝У межах проєктної діяльності буде створено молодіжні ради в громадах, де їх ще немає, а чинні ради будуть відновлені та стануть більш активними, впливовими та ефективними. Також будуть докладені зусилля для популяризації та підтримки молодіжних рад серед зацікавлених сторін місцевого самоврядування і місцевих жителів у громадах-партнерках.

⏰Проєкт триватиме до кінця 2024 року.

На учасників чекає «Школа Молодіжної ради», котра передбачає чотири навчальні одноденні модулі, а ще багато цікавих нетворкінгових активностей, робота з експертами та фінальний форум, де всі матимуть змогу поділитися досягненнями.

💎Незабаром відбудуться презентації-знайомства у кожній громаді та організатори оголосять про старт реєстрації учасників до Школи молодіжних рад.

Проєкт «Активна молодь – сильна громада» став можливим завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) та щирій підтримці американського народу через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь