A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березнівська міська рада
Рівненського району, Рівненської області

Представниця Березнівської міської територіальної громади взяла участь у триденній навчальній програмі “Інформування та пошук кандидатів у патронатні вихователі”

Дата: 22.03.2024 12:40
Кількість переглядів: 57

 

З 19 по 21 березня 2024 року представниця Березнівської міської територіальної громади – провідний фахівець із соціальної роботи Олена Перепечай взяла участь у триденній навчальній програмі “Інформування та пошук кандидатів у патронатні вихователі”.

Під час навчання тренери та експерти МБО «Партнерство «Кожній дитині» поділились кращими практиками організації інформаційних кампаній на місцевому рівні та ефективної реалізації конкретних інструментів комунікації.

За результатами навчання напрацювали ефективні методи роботи, визначили ефективні канали поширення інформації, оптимальні  форми роботи щодо організації, інформування та пошуку кандидатів у патронатні вихователі.

Проєкт "Родина для кожної дитини: розвиток сімейного патронату" виконується спільно Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) UNICEF Ukraine, Партнерством "Кожній дитині", Міністерство соціальної політики України, Національна соціальна сервісна служба України, Координаційний центр з розвитку сімейного виховання та догляду дітей за фінансової підтримки Європейського Союзу.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь