Березнівська міська рада
Рівненського району, Рівненської області

У Березнівській міській раді продовжується робота над Стратегією розвитку Березнівської міської територіальної громади до 2030 року

Дата: 04.04.2024 11:10
Кількість переглядів: 148

 

Вчора, 03 квітня 2024 року, відбулося чергове (третє) засідання робочої  групи з розробки Стратегії.

Модератором і спікером на засіданні робочої групи був експерт Тарас Микитин, професор кафедри менеджменту Рівненського державного гуманітарного університету.

Присутні обговорили стратегічні та операційні цілі розвитку Березнівської міської територіальної громади, які були сформовані  робочою групою на попередньому засіданні.

За підсумками розгляду члени робочої групи та запрошені, працюючи в підгрупах, попередньо напрацювали технічні завдання, які сприятимуть досягненню раніше сформованих оперативних цілей. Також членам робочої групи запропоновано до наступного засідання сформувати повний перелік технічних завдань. Рекомендовано активним жителям та громадським організаціям взяти участь у підготовці та напрацюванню технічних завдань (зразок форми додається), які сприятимуть досягненню оперативних цілей розвитку громади.

У засіданні робочої групи взяли участь представники виконавчого комітету та окремі депутати міської ради, представники громадських організацій, окремі керівники комунальних підприємств та установ.

 

Презентація

Технічне завдання на проєкт місцевого розвитку



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь