Березнівська міська рада
Рівненського району, Рівненської області

За сприяння ГО «Ліги соціальних працівників» та за підтримки представництва дитячого фонду ООН ЮНІСЕФ підтримано опікунські сім'ї та сім'ї з групи ризику Березнівської громади

Дата: 01.05.2024 13:52
Кількість переглядів: 84

 

На Березнівщині з липня 2023 року по лютий 2024 року за сприяння ГО «Ліги соціальних працівників» та за підтримки представництва дитячого фонду ООН ЮНІСЕФ, впроваджувався проект щодо підтримки опікунських сімей та сімей груп ризику. За цей час сімʼям надано соціально-психологічну підтримку, вирішено ряд соціально-побутових питань та забезпечено матеріально-технічним обладнанням, а саме: праски, мультиварки, постільна білизна, гігієнічні та освітні набори, павербанки.

От і сьогодні, на завершення проекту, від дитячого фонду ООН ЮНІСЕФ та фінансової підтримки Європейського союзу для 15 опікунських сімей та сімей груп ризику нашої громади передано «пакунки тепла»: килимок-сидіння, термос, плед-ковдра, павербанк з вбудованим ліхтариком, конвектор, іграшка-антистрес.

Висловлюємо щиру подяку громадській  організації «Ліга соціальних працівників України» та Дитячому фонду Організації Об’єднаних Націй (ЮНІСЕФ) в Україні за цінну і таку необхідну в наш час допомогу.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь