Березнівська міська рада
Рівненського району, Рівненської області

Мʼяка інтеграція ВПО Березнівщини через занурення в історичне минуле Рівненської області

Дата: 13.05.2024 15:40
Кількість переглядів: 77

 

 

Співпраця Ради з питань ВПО при Рівненській ОВА, Ради з питань ВПО при Березнівській міській раді та БО "БФ "Рокада" сприяла проведенню екскурсії для внутрішньо переміщених осіб, що нині проживають у Березнівській міській територіальній громаді.
Мета екскурсії - м'яка інтеграція ВПО через занурення в історичне минуле Рівненської області. Знайомство з культурними пам'ятками приймаючого середовища розпочалося з Державного історико-культурного заповідника міста Дубно.
Вийти із бульбашки проблем повсякдення та зануритись в історичне минуле Рівненщини мали змогу 50 внутрішньо переміщених осіб. Подорож стала можливою завдяки фінансової підтримки "Благодійного фонду Надії Вовк "Берегиня", який взяв на себе часткове відшкодування коштів на транспортні послуги та керівництва Державного історико-культурного заповідника міста Дубно, завдяки якого проведення екскурсії відбулося на безоплатній основі. Висловлюємо подяку ФОП Челику Ігору Володимировичу та перевізнику Громову Євгенію Анатолійовичу за наданий комфортабельний автобус та суттєву знижку у вартості перевезення.
"Ми дуже вдячні за гостинність, з якою нас зустріли працівники замку", - ділиться враженнями одна з екскурсанток, пані Галина з Слов'янська, - "Приємно відчувати себе бажаними гостями".



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь