Березнівська міська рада
Рівненського району, Рівненської області

У селі Прислуч попрощалися із захисником України Володимиром Зубчиком

Дата: 04.09.2023 16:13
Кількість переглядів: 181

 

 

Сьогодні, 04 вересня, Березнівська громада з глибоким сумом та жалем провела в останню путь свого Героя, захисника України Зубчика Володимира Петровича, 1970 року народження. Володимир народився і постійно проживав у селі Прислуч Березнівської громади і назавжди залишиться у пам’яті всіх, хто його знав, порядною та доброю людиною. Він був трудолюбивим, добрим господарем.

Військову службу  у Збройних Силах України Захисник проходив з 04 квітня 2022 року.

Старший навідник реактивної артилерійської батареї загинув під час виконання бойового завдання з виявлення та знищення сил противника у Харківській області.

Воїн, відданий присязі на вірність українському народу, мужньо виконавши військовий обов'язок, віддав своє життя в бою за Україну, її свободу і незалежність.

Вчора захисник повернувся додому назавжди, «на щиті»… Устелений квітами шлях, схилені у скорботі голови – жителі населених пунктів, якими лягла дорога траурного кортежу, з надзвичайною шаною зустрічали Героя.

Поховальна процесія із загиблим захисником розпочалась сьогодні у його сімейному будинку. Попрощатись з ним прийшли рідні, друзі, близькі, військові, представники місцевої влади та жителі громади.

Згодом поховальний кортеж попрямував скорботною ходою рідними сільськими вулицями до церкви Різдва Пресвятої Богородиці села Прислуч, де відбулась заупокійна служба.

Поховали Зубчика Володимира Петровича на місцевому сільському кладовищі зі всіма військовими почестями. Під виконання Державного Гімну України та салютний залп тіло Героя віддали землі. Рідним вручили Державний Прапор України.

У захисника залишилися мама, дружина, троє дочок, неповнолітній син.

Вірний захисник України - таким він назавжди залишиться у пам’яті жителів нашої громади.

Вічна пам’ять і слава Герою!

Щирі співчуття близьким і рідним.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь