Березнівська міська рада
Рівненського району, Рівненської області

Матеріально-технічну допомогу у вигляді планшету зі спеціальним програмним забезпеченням для реалізації надання адміністративних послуг для осіб з вадами слуху отримав центр надання адміністративних послуг Березнівської міської ради

Дата: 20.10.2023 11:01
Кількість переглядів: 130

 

Березнівська міська рада отримала планшет в межах проєкту «Посилення стійкості громад в регіонах України», що реалізується Програмою розвитку ООН в Україні за фінансової підтримки Уряду Великої Британії для забезпечення більш якіснішого обслуговування у Центрі надання адміністративних послуг Березнівської міської ради (далі — ЦНАП) осіб з порушенням слуху з метою створення безперешкодного середовища для всіх груп населення, забезпечення рівних можливостей кожній людині реалізовувати свої права, отримувати послуги на рівні з іншими шляхом інтегрування фізичної, інформаційної, цифрової, соціальної та іншої безбар’єрності до всіх сфер державної політики.

При зверненні до ЦНАП люди з порушеннями слуху мають можливість у режимі онлайн спілкуватися з людьми зі слухом, підключаючи до діалогу перекладача жестової мови. 

Висловлюємо щиру подяку Програмі розвитку ООН в Україні та уряду Великої Британії за неймовірно важливу роботу у проєкті «Посилення стійкості громад в регіонах України».

Фото без опису

 

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь