A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березнівська міська рада
Рівненського району, Рівненської області

П О В І Д О М Л Е Н Н Я Про проведення громадського обговорення проєкту містобудівної документації «Генеральний план та план зонування території м. Березне Рівненської області» та звіту про стратегічну екологічну оцінку проекту

Дата: 16.11.2023 09:08
Кількість переглядів: 476

Фото без опису

 

Відповідно до Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Закону України «Про основи містобудування»,  Закону України «Про архітектурну діяльність», Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку», “Порядку розроблення містобудівної документації” затвердженого наказом міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства від 16.11.2011 № 290, постанови Кабінету Міністрів України від 25.05.2011 № 555 «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні» з метою врахування громадських інтересів Березнівська міська рада проводить громадські обговорення та оприлюднює проєкт містобудівної документації «Генеральний план та план зонування території м. Березне Рівненської області» та звіт про стратегічну екологічну оцінку проекту, що розробляється відповідно до рішення Березнівської міської ради від 27 жовтня 2010 року № 636 «Про виготовлення генерального плану м. Березне»  та рішення Березнівської міської ради від 24 жовтня 2013 року № 415 «Про розробку плану зонування території (зонінгу) міста Березне».

Мета розроблення: обґрунтування довгострокової стратегії планування і забудови території населеного пункту; визначення принципів і напрямків планувальної організації та функціонального призначення території; підготовка пропозиції щодо удосконалення системи громадського обслуговування населення, організації вулично-дорожньої та транспортної мережі, інженерного обладнання, інженерної підготовки і благоустрою, охорони навколишнього природного середовища, охорони та збереження культурної спадщини.

                   Замовник:  Березнівська міська рада Рівненської області

Розробник (виконавець): Рівненська філія ДП «ДІПРОМІСТО», ФОП Семенюк Роман Віталійович  

З основними техніко-економічними показниками, графічними матеріалами та змістом проєкту можна ознайомитись у відділі з питань цивільного захисту населення, житлово-комунального господарства, інфраструктури та містобудування Березнівської міської ради: м. Березне, вул. Київська, 6, понеділок – четвер з 8.00 до 17.15 год., п’ятниця  8.00 до 16.00 год., та на сайті «Березнівська міська рада».

Відповідальний за організацію розгляду пропозицій: Ярмолка Сергій Богданович.

Подання та прийом пропозицій від громадськості у письмовій формі здійснюється в межах громадського обговорення з 16 листопада 2023 року по 15 грудня 2023 року за адресою: м. Березне, вул. Київська, 6 адмін. приміщення Березнівської міської ради.

Громадськість в межах строку громадського обговорення має право подати в письмовій формі зауваження та пропозиції до проекту містобудівної документації та Звіту про СЕО. Усі зауваження і пропозиції до проекту документа державного планування та Звіту про СЕО, одержані протягом встановленого строку, підлягають обов’язковому розгляду замовником. За результатами розгляду замовник враховує одержані зауваження або вмотивовано їх відхиляє.

Пропозиції, надані після встановленого строку, не розглядаються.

Громадські слухання  проєкту містобудівної документації «Генеральний план та план зонування території м. Березне Рівненської області» та звіту про стратегічну екологічну оцінку проекту  відбудуться в приміщенні Березнівської міської ради за адресою: м. Березне, вул. Київська, 6 адмін. приміщення Березнівської міської ради. Про час і дату заходу буде додатково повідомлено на веб-сторінці Березнівської міської ради.

 

 

Повідомлення про оприлюднення проекту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку

  1. Повна назва документа державного планування

«Генеральний план та план зонування території м. Березне Рівненської області»

  1. Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування

Березнівська міська рада Рівненської області

  1. Передбачувана процедура громадського обговорення

а) дата початку та строки здійснення процедури:

З метою одержання та врахування зауважень і пропозицій громадськості Заяву Про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки документу державного планування було розміщено веб-сторінці Березнівської міської ради від 21.07.2022 року:

https://berezne-miskrada.gov.ua/news/1658388530/

Повідомлення про початок збору зауважень та пропозицій від громадськості Березнівської територіальної громади до Заяви про визначення обсягу Звіту було опубліковане у газеті «Вісті Рівненщини», випуск від 22.07.2022 р № 26 (№21178) та у газеті «Надслучанський Вісник», випуск від 21.07.2022 р. №29 (№10463). Протягом громадського обговорення заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки (15 календарних днів) звернень, зауважень та пропозицій від громадськості не надходило.

Дата подання проєкту ДДП (Генерального плану та плану зонування території) зі звітом про стратегічну екологічну оцінку, повідомлення про оприлюднення проекту ДДП та звіту СЕО на веб-сторінці Березнівської міської ради: https://berezne-miskrada.gov.ua/news/ – 16 листопада 2023 року.

б) способи участі громадськості (надання письмових зауважень і пропозицій, громадські слухання тощо): Громадськість в межах строку громадського обговорення має право подати в письмовій формі зауваження та пропозиції до Звіту про СЕО та проекту документу державного планування. Усі зауваження і пропозиції до проекту документа державного планування та Звіту про СЕО, одержані протягом встановленого строку, підлягають обов’язковому розгляду замовником. За результатами розгляду замовник враховує одержані зауваження або вмотивовано їх відхиляє.

в) дата, час і місце проведення запланованих громадських слухань (у разі проведення): громадські слухання відбудуться в приміщенні Березнівської міської ради за адресою: вул. Київська, 6, м. Березне, Рівненського району, Рівненської області, 34600. Про час і дату заходу буде додатково повідомлено на веб-сторінці Березнівської міської ради.

г) орган, від якого можна отримати інформацію та адресу, за якою можна ознайомитися з проектом документа державного планування, звітом про стратегічну екологічну оцінку та екологічною інформацією, у тому числі пов’язаною зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування: Відділу з питань цивільного захисту населення, житлово-комунального господарства, інфраструктури та містобудування Березнівської міської ради. Адреса: вул. Київська, 6, м. Березне, Рівненського району, Рівненської області, 34600.

ґ) орган, до якого подаються зауваження і пропозиції, поштова та електронна адреси та строки подання зауважень і пропозицій: Відділу з питань цивільного захисту населення, житлово-комунального господарства, інфраструктури та містобудування Березнівської міської ради. Адреса: вул. Київська, 6, м. Березне, Рівненського району, Рівненської області, 34600. Електронна адреса – jkg_bermrada@ukr.net.

Зауваження та пропозиції до проекту державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку надаються протягом 30 днів з дня опублікування повідомлення (в період з 16 листопада 2023 року по 15 грудня 2023 року). Пропозиції та  зауваження подані після встановленого строку, не розглядаються.

д) місцезнаходження наявної екологічної інформації, у тому числі пов'язаної із здоров'ям населення, що стосується документа державного планування:

наявна екологічна інформація – Департамент екології та природних ресурсів Рівненської ОДА за адресою: 33000, м. Рівне, вул. Саймона Сміта, 20

наявна інформація пов'язаної із здоров'ям населення – Департамент цивільного захисту та охорони здоров’я населення Рівненської ОДА за адресою: 33000, м. Рівне, вул. 16 Липня, 38

  1. Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проекту документа державного планування: Транскордонні консультації в рамках зазначеної СЕО не проводяться.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь