Березнівська міська рада
Рівненського району, Рівненської області

Прибуття військового кортежу з загиблим захисником Сергієм Гуменним

Дата: 21.02.2024 20:15
Кількість переглядів: 154

Фото без опису

 

У четвер 22 лютого 2024 року Березнівщина у скорботі зустрічатиме нашого захисника Сергія Гуменного, 1985 року народження, з села Колодязне.

Військовий кортеж з тілом загиблого українського воїна очікується у Березному орієнтовно о 10.30-11.00 (час прибуття може бути змінений!) та рухатиметься вулицями Андріївська, М.Буховича, Київська до площі Незалежності, де відбудеться прощання із загиблим захисником. Потому кортеж продовжить рух вулицями Київська, В.Чорновола, Андріївська, Корецька у напрямку села Колодязне.

Прохання до жителів населених пунктів Березнівщини, через які пролягатиме шлях кортежу, з шаною зустріти нашого Героя-захисника.

Військове поховання відбудеться у цей же день, 22 лютого. Відповідно до розпорядження міського голови цей день у громаді оголошено Днем жалоби.

Прощання з Сергієм розпочнеться о 13.00 у будинку за адресою: вул. Андріївська, 39, село Колодязне. Заупокійна служба за загиблим захисником відбудеться у Свято-Вознесенській церкві села Колодязне. Поховання проходитиме на місцевому сільському кладовищі.

Просимо доєднатися до вшанування пам'яті українського воїна, який віддав своє життя у війні з московськими окупантами за нашу свободу і незалежність України.

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь