Березнівська міська рада
Рівненського району, Рівненської області

ЦНАП Березнівської міської ради пропонує сервіс та надає послуги навіть поза межами Центру! Мова йде про «Мобільний кейс»!

Дата: 12.06.2024 11:06
Кількість переглядів: 136

Фото без опису

 

Центр надання адміністративних послуг Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області (далі - ЦНАП) отримав спеціальний автоматизований комплекс «Мобільний кейс» в рамках участі в проєкті «Посилення стійкості громад у регіонах України», що реалізується Програмою розвитку ООН в Україні за фінансової підтримки Уряду Великої Британії наданої через Посольство Великої Британії в Україні.

Враховуючи наявне обладнання та з метою забезпечення доступності адміністративних послуг для мешканців Березнівської міської територіальної громади, створено пересувне віддалене робоче місце адміністратора Центру надання адміністративних послуг Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області (далі – ЦНАП) із застосуванням спеціального автоматизованого комплексу «Мобільний кейс».

«Мобільний кейс» - ручний комплект програмно-технічних засобів (ноутбук, портативний принтер, ручний сканер, зчитувач ID-карток, мобільний модем, відеореєстратор тощо),  що дозволяє адміністратору ЦНАП надавати послуги на виїзді.

«Мобільний адміністратор» - надання адміністративних, інших публічних послуг особам з маломобільних груп населення за місцем їх проживання/перебування (житло, заклад охорони здоров’я чи реабілітації, заклад соціального захисту тощо) із застосуванням «Мобільної валізи».

Правом на отримання адміністративних послуг на віддаленому робочому місці можуть скористатись суб’єкти  звернення з категорії:

  • осіб, які досягли 80-річного віку;
  • осіб з інвалідністю 1 групи;
  • осіб, що за станом здоров’я не здатні самостійно пересуватись, у тому числі перебувають на стаціонарному лікуванні у комунальних медичних закладах Березнівської міської ради.

Стан здоров’я суб’єкта звернення, що визначає його належність до категорій осіб, на яких поширюється надання послуг згідно з Порядком надання адміністративних послуг на пересувному віддаленому робочому місці адміністратора ЦНАП із застосуванням спеціального автоматизованого комплексу «Мобільний кейс»,  підтверджується одним з наступних документів:

  • посвідченням особи з інвалідністю 1 групи;
  • довідкою медико-соціальної експертної комісії про наявність інвалідності 1 групи;
  • випискою з історії хвороби амбулаторного хворого або копією відповідної інформації з медичної картки амбулаторного (стаціонарного) хворого;
  • довідкою сімейного лікаря або висновком медико-соціальної експертної комісії (індивідуальною програмою реабілітації особи з інвалідністю) про необхідність хворого в постійному сторонньому догляді та нездатності до самообслуговування (має обмеження життєдіяльності в частині пересування).

Як це працює:

- особа-заявник, що представляє інтереси суб’єкта звернення (родич, сусід, соціальний працівник тощо.) звертається до ЦНАП та повідомляє про наявність потреби в отриманні послуги та надає документи, які підтверджують право отримати послугу віддалено;

- адміністратор ЦНАП надає консультацію та перевіряє наявність визначеного чинним законодавством України повного переліку необхідних документів для одержання певної послуги;

- адміністратор ЦНАП виїжджає за місцем проживання суб’єкта звернення та надає послугу із застосуванням «Мобільного кейсу».

Для отримання послуги «Мобільний адміністратор» необхідно попередньо звернутися до Центру надання адміністративних послуг Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області за адресою:

        вул. Київська, 11, м. Березне, Рівненська обл.,

за наступним графіком:

        Понеділок, вівторок, середа, п’ятниця, субота – з 8.30 год до 15.30 год

       Четвер – з 8.30 год до 19.00 год

       Без обідньої перерви

через телефонний зв’язок (03653) 5-48-68 або в електронній формі на електронну пошту cnap.berezne@gmail.com та вказати свої контактні дані і назву адміністративної послуги, яку бажає отримати особа, яка нездатна самостійно пересуватись, після чого адміністратор ЦНАП зв’яжеться із заявником та узгодить дату та час виїзду.

Про надання адміністративних послуг на пересувному віддаленому робочому місці адміністратора Центру надання адміністративних послуг Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь