Березнівська міська рада
Рівненського району, Рівненської області

Тридцять сьома сесія міської ради від 18.06.2024 року

Дата: 18.06.2024 14:08
Кількість переглядів: 72

 

 

1Про затвердження Програми оздоровлення та відпочинку дітей, які проживають на території Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області, на 2024-2026 роки.

2. Про затвердження змін до Програми фінансової підтримки комунального некомерційного підприємства «Березнівська стоматологічна поліклініка» Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області на 2023 – 2025 роки.

3. Про внесення змін у рішення Березнівської міської ради від 24.12.2020 № 51 «Про утворення виконавчого комітету Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області».

4. Про закриття бібліотек-філій комунального закладу «Березнівська міська публічна бібліотека» Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

5. Про надання дозволу на розроблення містобудівної документації : «Детальний план території земельної ділянки для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості кадастровий номер 5620410100:01:006:0367 площею 3,0138 га, яка розташована за межами м. Березне Рівненського району Рівненської області».

6. Про встановлення податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на території Березнівської міської територіальної громади.

7. Про внесення змін до Переліку першого типу об’єктів комунальної  власності територіальної громади Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області, що підлягають передачі в оренду на аукціоні, затвердженого рішенням Березнівської міської ради від 28.06.2022 №731.

8. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду Пархомюк Галині Володимирівні.

9. Про припинення права оренди земельних ділянок шляхом розірвання договорів оренди землі на управління спадщиною з ТОВ «ЗАХІД АГРОПРОМ».

10. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки шляхом зміни цільового призначення Рачок Аллі Борисівні.

11. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки шляхом зміни цільового призначення ТОВ «МАНЧ».

12. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки шляхом зміни цільового призначення Богданцю Віталію Марковичу.

13. Про затвердження проєкту землеустрою та передачу земельних ділянок в оренду ПрАТ «РІВНЕОБЛЕНЕРГО».

14. Про передачу у власність Ціпан Галині Пилипівні земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

15 Про надання дозволу на розроблення технічної документації щодо поділу та об’єднання земельної ділянки комунальної власності на території Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

16. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва Бут - Гусаїм Тетяні Володимирівні.

17. Про надання дозволу на розроблення проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду для городництва.

18. Про затвердження проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду шляхом продажу права оренди на земельних торгах (аукціоні) та передачу права оренди земельних ділянок на земельних торгах (аукціоні).

19. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою  щодо  відведення земельної ділянки в оренду ПрАТ «РІВНЕОБЛЕНЕРГО».

20. Про поновлення договору оренди землі громадянину Боровцю Віталію Петровичу.

21. Про надання дозволу Лопачук Вірі Савівні  на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності.

22. Про   внесення  змін  до  договору  оренди землі, укладеного 19.11.2018 між Друхівською сільською радою та громадянами Сидорчуком Віктором Васильовичем, Сидорчуком Володимиром Васильовичем та Миронцем Василем Євгеновичем.

23. Про надання дозволу ТзОВ «АГРОЕКОТЕХНІК» на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду на території Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

24. Про надання дозволу Юсенко Оксані Ігорівні на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для сінокосіння та випасання худоби.

25. Про відмову Ляховчуку Сергію Федоровичу у наданні дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва.

26. Про затвердження технічних документацій  із землеустрою та передачу земельних ділянок у власність на території  Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

27. Про надання дозволу на розроблення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж  земельних ділянок в натурі (на місцевості) за рахунок земельних часток (паїв) на території  Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

28. Про внесення змін до рішень Березнівської міської ради.

29. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та виділення в натурі (на місцевості) громадянам належної  їм земельної частки (паю) для ведення особистого селянського господарства на території  Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

30. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) на території  Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

31. Про передачу нерухомого майна, що є комунальною власністю Березнівської міської ради Рівненського  району Рівненської області, на баланс Березнівського міського центру соціальних служб з правом  оперативного управління.

32. Про внесення змін до фінансового плану комунального некомерційного підприємства "Березнівська центральна міська лікарня" Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області на 2024 рік.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь