Березнівська міська рада
Рівненського району, Рівненської області

Змінено порядок встановлення факту догляду (постійного догляду)!

Дата: 25.06.2024 11:59
Кількість переглядів: 363

 

Фото без опису

Відповідно до пункту 61 Порядку проведення призову громадян на військову службу під час мобілізації, на особливий період (далі – Порядок), який затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 16.05.2024 № 560, військовозобов’язаним особам, які здійснюють догляд (постійний догляд) за особами, зазначеними у пунктах 9, 13, 14 частини першої статті 23 Закону України «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію», та які не мають права на призначення компенсації (допомоги, надбавки) на догляд за ними, для розгляду питання надання їм відстрочки від призову на військову службу під час мобілізації потрібно звернутися до відповідного територіального центру комплектування та соціальної підтримки або його відділу з документами, зазначеними у Порядку.

Територіальний центру комплектування та соціальної підтримки або його відділ після отримання заяви військовозобов’язаної особи з переліком відповідних документів надсилає їх до органу місцевого самоврядування (сільської, селищної, міської ради) за місцем проживання особи, за якою здійснюється догляд (постійний догляд).

Комісія відповідного органу місцевого самоврядування на підставі наданих територіальним центром комплектування та соціальної підтримки або його відділом документів проводить обстеження та складає акт про встановлення (не встановлення) факту здійснення догляду (постійного догляду), який надається військовозобов’язаній особі та надсилається відповідному територіальному центру комплектування та соціальної підтримки або його відділу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь