Березнівська міська рада
Рівненського району, Рівненської області

Рідним чотирьох загиблих військових вручили нагороди на Березнівщині

Дата: 28.06.2024 11:00
Кількість переглядів: 145

 

Сьогодні, у День Конституції України 28 червня Березнівський міський голова Руслан Пилипчук та начальник першого відділу Рівненського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки підполковник Андрій Пилипака вручили високі державні нагороди рідним загиблих українських захисників.

Згідно з Указами Президента України за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі орденами «За мужність» III ступеня посмертно нагороджено трьох полеглих на російсько-українській війні військовослужбовців з Березнівщини:

Старшого солдата Логащука Романа Івановича з села Лінчин, 1995 року народження. Захищав Україну з грудня 2022 року. Загинув 11.11.2023 у Донецькій області. Похований в селі Лінчин.

Старшого солдата Рахильчука Олександра Володимировича з села Поліське, 1993 року народження, Захищав Україну з лютого 2022 року. Загинув 20.09.2023 у Запорізькій області. Похований в селі Поліське.

Солдата Усача Володимира Миколайовича з села Лінчин, 1998 року народження. Захищав Україну з січня 2022 року. Загинув 30.09.2022 у Донецькій області. Похований в селі Лінчин.

Медалю «За мужність» (посмертно) нагороджено солдата Яковишина Олександра Олександровича з міста Березне, 1984 року народження. Захищав Україну з липня 2023 року. Загинув 21.12.2023 у Луганській області. Похований в місті Березне.

Звертаючись до рідних загиблих воїнів, Березнівський міський голова Руслан Пилипчук висловив щирі співчуття родинам загиблих та подякував за їх синів та чоловіків, які віддали свої життя, захищаючи територіальну цілісність України та конституційний лад.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь