Березнівська міська рада
Рівненського району, Рівненської області

Березнівський міський голова Руслан Пилипчук привітав бухгалтерів громади з професійним святом

Дата: 17.07.2024 11:30
Кількість переглядів: 101

 

 

З нагоди Дня бухгалтера, який  в Україні відзначається щорічно 16 липня, Березнівський міський голова Руслан Пилипчук запросив до зали засідань міської ради кращих у громаді фахівчинь цієї справи, щоб подякувати за наполегливу, відповідальну, копітку працю, без якої неможлива робота жодного підприємства чи організації.

«Саме від вашої компетентності, професіоналізму, фахових знань і вмінь значною мірою залежать фінансова стабільність господарюючих суб’єктів та служб, у яких ви працюєте, своєчасність і  правильність нарахування заробітної плати працівникам, відрахування податків і зборів до бюджетів різних рівнів, а відтак - і наповнюваність бюджету нашої громади», - наголосив Руслан Пилипчук у своєму вітальному слові.

Очільник громади подякував бухгалтерам за сумлінну роботу, побажав усіляких гараздів і вручив Почесні грамоти Березнівської міської ради за високий професіоналізм, відповідальне ставлення до виконання посадових обов’язків та з нагоди відзначення професійного свята.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь