Березнівська міська рада
Рівненського району, Рівненської області

Рішення виконавчого комітету від 01 серпня 2024 року

Дата: 01.08.2024 12:09
Кількість переглядів: 121

 

Перелік рішень, включених у протокол № 23 засідання виконавчого комітету Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області VIII скликання від 01 серпня 2024 року.

1.Про стан виконання Програми економічного і соціального розвитку Березнівської міської територіальної громади на 2024 рік.

Інформація про стан виконання Програми економічного і соціального розвитку Березнівської міської територіальної громади на 2024 рік (станом на 01.07.2024).

2.Про встановлення тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, послугу з постачання теплової енергії з використанням природного газу комунальному підприємству «Березнекомуненергія» Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

3.Про встановлення тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, послуги з постачання теплової енергії, виробленої на установках з використанням альтернативних джерел енергії, комунальному підприємству «Березнекомуненергія» Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

4.Про стан пожежної безпеки на території Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області за І півріччя 2024 року.

Інформація про стан пожежної безпеки на території Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області за перше півріччя 2024 року.

5.Про затвердження Організаційно-методичних вказівок з підготовки населення Березнівської міської ради до дій у надзвичайних ситуаціях на 2024 – 2025 роки.

Організаційно-методичні вказівки з підготовки населення Березнівської міської ради до дій у надзвичайних ситуаціях на 2024 – 2025 роки.

Додаток 1

Додаток 2

Додаток 3

Додаток 4

Додаток 5

6.Про Раду безбар'єрності при Березнівській міській раді Рівненського району Рівненської області.

Положення про Раду безбар’єрності при Берзнівській міській раді Рівненського району Рівненської області.

Посадовий склад Ради безбар'єрності при Березнівській міській раді Рівненського району Рівненської області.

7.Про надання дозволу на встановлення меморіальної дошки.

8.Про надання дозволу на проведення дитячого християнського табору на території Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

9.Про надання дозволу на проведення дитячого християнського табору у місті Березне Рівненського району Рівненської області.

10.Про надання дозволу на проведення дитячого християнського табору у селі Кам’янка Рівненського району Рівненської області.

11.Про надання дозволу на проведення дитячого християнського табору у селі Орлівка Березнівської міської територіальної громади Рівненського району Рівненської області.

12.Про надання дозволів на проведення дитячих християнських таборів у селі Городище Березнівської міської територіальної громади Рівненського району Рівненської області.

13.Про надання дозволу на проведення дитячого християнського табору у селі Бистричі Рівненського району Рівненської області.

14.Про надання дозволу на проведення благодійного масового заходу у місті Березне Рівненського району Рівненської області.

15.Про надання дозволу на видалення зелених насаджень.

16.Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області від 29.02.2024 № 76 «Про запровадження трудової повинності та організацію суспільно корисних робіт в умовах воєнного стану на території Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області».

17.Про поховання померлих одиноких громадян, осіб без певного місця проживання, громадян, від поховання яких відмовилися рідні, знайдених невпізнаних трупів.

18.Про надання згоди на проведення тимчасової вуличної торгівлі.

19.Про присвоєння адрес об’єктам нерухомого майна.

20.Про затвердження висновку про доцільність позбавлення батьківських прав Андрія ШИНКАРЕНКА.

Висновок

21.Про надання дозволу Ігорю БУХАЛЮКУ на вчинення правочину.

22.Про надання дозволу Петру ГАЛАГУЗУ на вчинення правочину.

23.Про надання дозволу Миколі ЗІНЬКЕВИЧУ на вчинення правочину.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь