Березнівська міська рада
Рівненського району, Рівненської області

У бою за Україну загинув наш земляк Сергій Зубчик

Дата: 05.08.2024 10:20
Кількість переглядів: 199

Фото без опису

Під час виконання бойового завдання на Донеччині загинув житель села Колодязне Зубчик Сергій Федорович, 1985 року народження.

Навідник механізованого взводу захищав нас у лавах Збройних Сил України з листопада 2023 року.

Висловлюємо рідним, друзям, побратимам усім, хто любив та поважав Сергія Федоровича, найщиріші співчуття з приводу непоправної втрати. Сумуємо та низько схиляємо голови у скорботі. Нехай душа загиблого Сергія знайде вічний спокій.

Прибуття військового кортежу очікується у громаді у вівторок 06 серпня 2024 року.

Час прибуття у місто Березне о 10.20-10.40 (час прибуття може бути змінений!) Кортеж рухатиметься вулицями Андріївська, Корецька у напрямку села Колодязне.

Прохання до жителів населених пунктів Березнівщини, через які пролягатиме шлях кортежу, з шаною зустріти нашого Захисника.

Військове поховання відбудеться у цей же день - 06 серпня 2024 року у селі Колодязне. Відповідно до розпорядження міського голови цей день у громаді оголошено Днем жалоби.

Прощання з Сергієм розпочнеться о 13.00 у будинку за адресою: вул. Садова, 25, село Колодязне, де відбудеться траурне служіння.

Поховання Захисника проходитиме на місцевому сільському кладовищі.

Просимо доєднатися до вшанування пам'яті українського воїна Зубчика Сергія Федоровича, який віддав своє життя у війні з московськими окупантами за нашу свободу і незалежність України.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь