Березнівська міська рада
Рівненського району, Рівненської області

У Березному попрощалися із Захисником України Володимиром Пасічником

Дата: 18.08.2024 22:30
Кількість переглядів: 145

 

 

Сьогодні, 18 серпня 2024 року, Березнівська громада з глибоким сумом провела у останній земний шлях свого Героя, Захисника України – Пасічника Володимира Дмитровича.

Володимир помер у Київській лікарні внаслідок тяжкого поранення, отриманого у бою на Донеччині.

Наш Захисник народився 29 травня 1972 року і проживав у місті Березне.

Володимир у 1989 році закінчив Березнівську середню школу № 2, а в 1991 році - Березнівський лісний коледж за спеціальністю «Бухгалтерський облік».

В свій час працював на різних посадах в Березнівському районному споживчому товаристві, Березнівському птахопідприємстві та в останні роки на ТОВ «Бімол». Друзі та колеги запамятали Володимира як надзвичайно порядну, виховану та відповідальну людину.

Прихиливши коліна та схиливши голови в глибокій скорботі, з пошаною Березнівська громада сьогодні зустріла свого Героя.

Військове поховання Захисника відбулося в цей же день у місті Березне.

Відповідно до розпорядження Березнівського міського голови сьогодні у Березнівській громаді оголошено Днем жалоби.

На прощання з українським воїном до будинку на вулиці Героїв України прийшли рідні, друзі, однокласники, знайомі щоби висловити співчуття та подяку за захист, підтримати у скорботі маму Володимира – Євгенію Володимирівну, яка втратила єдиного сина...

Після прощання траурна колона пройшла міськими вулицями до Свято-Троїцького храму міста Березне, в якому відбулася заупокійна служба за Захисником.

Поховали Володимира зі всіма військовими почестями на міському кладовищі в урочищі «Лукавець» на Алеї Слави поруч із земляками, які віддали своє життя за майбутнє незалежної України. На честь воїна пролунали залпи військового салюту.

У глибокій скорботі низько схиляємо голови перед світлою пам’яттю Пасічника Володимира Дмитровича. Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким нашого земляка, розділяємо їхній біль та горе.

Нехай світлий спомин про українського воїна, хорошу людину Пасічника Володимира Дмитровича назавжди залишиться в наших серцях та спогадах.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь