Березнівська міська рада
Рівненського району, Рівненської області

У Березнівській громаді проведено профілактику порушень пожежної безпеки за місцем проживання дітей

Дата: 14.02.2023 12:29
Кількість переглядів: 150

 

 

Як свiдчить статистика, протягом осiнньо-зимового перiоду пожежi найчастiше виникають в оселях, де мало уваги придiляється питанням пожежноi безпеки помешкань, ремонту електрообладнання та пiчного опалення. Адже саме несправнiсть електроприладiв та пiчного опалення може призвести до негативних наслiдкiв, наражаючи на небезпеку життя дiтей.

З метою виявлення можливих порушень правил протипожежної безпеки та здiйснення iнформацiйно-роз'яснювальної роботи в прийомних та опiкунських сiм'ях спеціалістами служби у справах дітей міської ради спільно з фахівцями з соціальної роботи Березнівського міського центру соціальних служб із залученням інспекторів відділу запобігання надзвичайних ситуацій Рівненського районного управління Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України в Рівненській області протягом лютого 2023 року обстежено прийомну сім’ю та 36 сімей опікунів/піклувальників, які проживають на території  Березнівської міської ради.

     В ході обстежень грубих порушень правил протипожежної безпеки  не виявлено. Опікунам/піклувальникам, їх вихованцям та членам їх сімей роз’яснено правила поводження з вогнем та експлуатації електропобутових приладів в опалювальний період.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь