Березнівська міська рада
Рівненського району, Рівненської області

Зупинилося серце українського воїна з села Кургани

Дата: 20.07.2023 14:52
Кількість переглядів: 212

 

Під час відпустки 19 липня на Березнівщині помер військовий із села Кургани Тарасюк Вадим Миколайович, 1978 року народження.

Народився він і постійно проживав в селі Кургани.

У 1993 році закінчив Курганську загальноосвітню школу та вступив до Березнівського лісового коледжу, навчання в якому закінчив в 1995 році за спеціальностю «Лісове господарство».

Командир відділення, сержант Тарасюк Вадим з серпня 2022 року захищав Україну від посягань російських окупантів в лавах Державної прикордонної служби. З березня по червень 2023 року був задіяний у здійсненні заходів із забезпечення оборони та відсічі збройної агресії російської федерації під Бахмутом. Додому прийшов у короткотривалу відпустку.

20 липня на території Березнівської громади оголошено Днем жалоби.

Вадим Миколайович самотужки виховав дві доньки, мав почесний статус дідуся. Рідні та односельчани запам’ятають його як щиросердечну людину, завжди готову прийти на допомогу. Смерть Вадима стала приголомшливим ударом для його мами та двох доньок, зятів, брата та всієї родини.

Рідні, односельчани в супроводі прапороносців і оркестру, побратимів з першого прикордонного загону, військових та добровольців місцевого формування територіальної громади провели Вадима в останній вкритий живими квітами земний шлях від батьківського будинку до Свято-Покровського храму села Кургани, в якому відбулася заупокійна служба.

Під залпи військового салюту поховали Вадима Тарасюка на сільському кладовищі рідного села Кургани.

Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким померлого воїна.

Навіки пам’ять про Захисника України буде жити у наших серцях та вічним болем залишиться в душах рідних і близьких людей.

Вічна пам’ять Герою!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь