Березнівська міська рада
Рівненського району, Рівненської області

У селі Кургани Березнівської громади попрощалися з молодим захисником, який загинув на війні

Дата: 03.08.2023 16:23
Кількість переглядів: 285

 

Сьогодні 03 серпня у селі Кургани прощалися з молодим воїном, який поліг під час виконання бойового завдання у бою з російськими окупантами.

27-річний солдат військової служби Василь Левчук загинув 31 липня 2023 року на Донеччині.

Кулеметник відділення вогневого ураження штурмового взводу штурмової роти захищав Україну з 15 липня 2022 року.

Наш Герой народився і все життя проживав у рідному селі Кургани Березнівської громади. В 2011 році закінчив Курганську загальноосвітню школу. Після закінчення школи навчався в Соснівському профтехучилищі, де здобув спеціальність столяр будівельний, паркетник, верстатник деревообробних верстатів.

Василь був надзвичайно доброю людиною, опорою в сім'ї. Він старанно працював та допомагав односельцям. На жаль, війна забирає тих, хто ще міг так багато втілити у життя свої мрії.

Вчора 2 серпня тіло загиблого захисника зустріли на рідній землі. Жителі сіл Антонівка, Кам’янка, Кургани вийшли віддати шану Герою.

03 серпня на території Березнівської громади оголошено Днем жалоби.

Рідні, друзі, священнослужителі, односельчани побратими, військові та добровольці місцевого формування територіальної громади сьогодні зібралися на родинному подвір’ї Левчуків щоби висловити безмежну вдячність захиснику, який віддав своє життя за Україну, за її незалежність та територіальну цілісність, за спокій сердець та за майбутнє кожного з нас.

Потім під траурні звуки духового оркестру, почесної варти та колони прапороносців урочисто провели Василя рідними вулицями в останній земний шлях від батьківського будинку до Свято-Покровського храму села Кургани, в якому відбулася заупокійна служба.

Домовину з військовим несли на руках побратими. Сльози смутку і жалоби, квіти вдячності супроводжували нашого захисника у останній земній дорозі.

Під залпи військового салюту поховали Василя Левчука на сільському кладовищі рідного села Кургани.

Жодними словами не втамувати пекучий біль та не загоїти душевні рани мамі Людмилі Миколаївні, батьку Василю Васильовичу, сестрі Марії від втрати єдиного сина та брата.

Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким загиблого воїна.

Навіки пам’ять про Захисника України буде жити у наших серцях та вічним болем залишиться в душах рідних і близьких людей.

Вічна пам’ять Герою! Царство небесне!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь