Березнівська міська рада
Рівненського району, Рівненської області

У селі Моквин Березнівської громади попрощалися з померлим військовим Миколою Стьопіним

Дата: 14.09.2023 14:40
Кількість переглядів: 254

 

 

У селі Моквин віддали останню шану військовому Миколі Стьопіну.

Захисник народився у 1982 році і постійно проживав у селі Моквин. У 1999 році закінчив Моквинську загальноосвітню школу. У 2000 році здобув кваліфікацію електрослюсар (будівельний) у філії вищого професійного училища № 1 міста Костопіль.

У свій час працював електромонтером та пресувальником Моквинської паперової фабрики, охоронцем в магазині «Супермаркет» Березнівського міськкооппродторгу.

18 травня 2022 року Миколу мобілізували на військову службу. Солдат Стьопін Микола Васильович служив стрільцем-помічником гранатометника. Захисник боронив Україну на Херсонщині.

13 вересня 2023 року під час перебування у відпустці на лікуванні Микола Васильович помер у рідному селі. Серце захисника не витримало фізичних та психічних навантажень.

У січні цього року йому виповнилося лише 41 рік.

Церемонія прощання відбулася сьогодні, 14 вересня. Віддати останню шану померлому прийшли до сімейного будинку рідні, друзі, знайомі, представники міської ради, багато односельчан, усі хто знав Миколу.

А запам’ятали його як надзвичайно доброго чоловіка, люблячого батька, турботливого сина.

Проводжали захисника з усіма військовими почестями. Під траурні звуки духового оркестру, почесної варти та колони прапороносців похоронна процесія в жалобі тягнулася від сімейної оселі рідними сільськими вулицями до Свято-Михайлівського храму села Моквин, де відбулася заупокійна служба за захисником.

Траурну колону з надзвичайною повагою та скорботою, віддаючи останню шану захиснику, односельчани зустрічали навколішки.

Під виконання Державного Гімну України та військовий салют завершився земний шлях Миколи Васильовича, якого поховали на місцевому кладовищі рідного села Моквин. У померлого захисника залишилася мама, два сина, один з них неповнолітній.

Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким померлого, розділяємо їхній біль та горе.

Нехай світлий спомин про українського воїна назавжди залишиться в наших серцях та спогадах його рідних, земляків, побратимів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь