Березнівська міська рада
Рівненського району, Рівненської області

Знову чорна звістка на Березнівщині

Дата: 06.12.2023 09:51
Кількість переглядів: 191

 

Фото без опису

07 грудня 2023 року наша громада у скорботі зустрічатиме загиблого Захисника Володимира Бойчука з села Городище, 1980 року народження.

Захищаючи Україну від московських окупантів у лавах прикордонної служби Володимир загинув 19 липня 2023 року у Донецькій області. Дорога додому загиблого Захисника виявилася довгою…

Висловлюємо щирі співчуття рідним. Важко знайти слова втіхи та нехай добрий, світлий спомин про покійного Захисника назавжди залишиться у пам’яті рідних, друзів, бойових побратимів, усіх, хто знав його, любив і шанував. Сумуємо та низько схиляємо голови у скорботі.

Прибуття військового кортежу очікується у Березному 07 грудня 2023 року орієнтовно о 10.40 – 11.00 год (час може бути змінено!). Проїзд через місто буде по вулицях Андріївська та М.Буховича у напрямку села Городище.

Прохання до жителів населених пунктів громади, через які прямуватиме кортеж, зустріти нашого Захисника живим коридором шани.

Військове поховання відбудеться у цей же день - 07 грудня. Прощання з українським воїном Володимиром Бойчуком розпочнеться о 12.00 год. у будинку за адресою: вулиця Незалежності, 168, с.Городище.

Заупокійна служба за загиблим захисником відбудеться у церкві Різдва Пресвятої Богородиці села Городище. Поховання проходитиме на місцевому сільському кладовищі в урочищі Лізяно.

Просимо доєднатися до вшанування пам'яті нашого Захисника, який поклав своє життя за нашу свободу і незалежність України у війні з російськими окупантами.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь