Березнівська міська рада
Рівненського району, Рівненської області

На Березнівщині віддали останню шану загиблому Герою із села Кургани Віталію Радіо

Дата: 06.04.2024 18:00
Кількість переглядів: 218

 

Сьогодні, 06 квітня, у селі Кургани прощалися з старшим сержантом Радіо Віталієм Миколайовичем, який загинув 01 квітня 2024 року на Донеччині під час виконання бойового завдання у бою з російськими окупантами.

Наш Герой народився 22 жовтня 1980 року і все життя проживав у рідному селі Кургани Березнівської громади. Після закінчення Курганської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів у 1995 році навчався у Березнівському професійно-технічному училищі. Проходив військову строкову службу.

Віталій захищав Україну з перших днів повномасштабного вторгнення російських окупантів в Україну. Служив головним сержантом єгерського батальйону.

У скорботі та з глибокою шаною Березнівська громада сьогодні зустріла свого Героя.

Військове поховання  розпочалося у його будинку в селі Кургани. Попрощатися з Героєм та віддати йому останню шану на родинне подвір’я  прийшли рідні, друзі, знайомі, представники міської ради, багато односельчан, усі хто знав Віталія. А запам’ятали його як надзвичайно доброго, люблячого чоловіка, дбайливого тата, працьовитого господаря. В мирному житті наш захисник був  щирим, доброзичливим, чуйним,  готовим завжди прийти на допомогу. Мав велике коло друзів. Захоплювався риболовлею та збиранням грибів.

Проводжали захисника з усіма військовими почестями. Під траурні звуки духового оркестру, почесної варти та колони прапороносців похоронна процесія в жалобі пройшла від рідної оселі до Свято-Покровського храму села Кургани, де відбулася заупокійна служба за захисником.

Поховальну процесію односельчани – дорослі та діти, віддаючи останню шану захиснику, зустрічали навколішки.

Під виконання Державного Гімну України та військового салюту завершився земний шлях Радіо Віталія Миколайовича, якого поховали на кладовищі у його рідному селі. У полеглого захисника залишилися дружина Наталія Василівна, син Богдан, дочка Віта, брат Володимир та сестра Іванна.

Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким загиблого, розділяємо їхній біль та горе.

Нехай світлий спомин про українського воїна Віталія Радіо назавжди залишиться в наших серцях та спогадах його рідних, земляків та побратимів.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь