Березнівська міська рада
Рівненського району, Рівненської області

Березнівська міська територіальна громада в Transparency International School on Integrity 2024 у Вільнюсі

Дата: 15.07.2024 15:02
Кількість переглядів: 83

 

 

Представником Березнівської міської ради, головним спеціалістом юридичного відділу управління з питань юридичного забезпечення, діловодства та кадрової роботи апарату міської ради Анною Федас взято участь у  навчанні в міжнародній антикорупційній школі Transparency International School on Integrity 2024 у Вільнюсі, котре організоване міжнародною організацією  Transparancy International за підтримки координарів з України  Transparency International Ukraine.

В Transparency International School on Integrity 2024  взяли участь 150 учасників з 50 країн світу, серед яких - представники НАЗК, органів місцевого самоврядування, громадських організацій, студенти та журналісти.

 Цього року Transparency International School on Integrity 2024  співпала з престижною Міжнародною антикорупційною конференцією ІАСС (International Anti-Corruption Conference) де міжнародні лідери закликали міжнародну спільноту зосередитись на важливості колективних зусиль у боротьбі з корупцією та ділились власним досвідом і кращими практиками.

Навчання Transparency International School on Integrity 2024  стало важливою платформою для обміну знаннями та досвідом у сфері боротьби з корупцією. Участь у Transparency School  надала можливість детальніше ознайомитися з найкращими практиками, інноваційними підходами та стратегіями, які використовуються у боротьбі з корупцією. Програма школи включала лекції від провідних експертів, практичні заняття та дискусії, що сприяли підвищенню професійної компетенції учасників. Обговорення ширилося навколо актуальних питань, повязаних із запобіганням та протидією корупції, зокрема, реформуванням антикорупційного законодавства, забезпечення прозорості та підзвітності як у державному так і в приватному секторах, а також впровадження новітніх технологій у цій сфері.

Також учасниками навчання відвідано Посольство Великої Британії в Литві та Парламенту (Сейму) Литви.

     Дякуємо міжнародній організації  Transparancy International та координарам з України  Transparency International Ukraine за надану можливість щодо участі в навчанні та отриманні нових знань з антикорупційного спрямування котрі в подальшому впроваджуватимуться в територіальній громаді.

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь