Березнівська міська рада
Рівненського району, Рівненської області

Міський голова Руслан Пилипчук привітав медичних працівників з професійним святом

Дата: 26.07.2024 14:06
Кількість переглядів: 104

 

27 липня працівники галузі охорони здоров’я відзначають своє професійне свято.

З цієї нагоди сьогодні Березнівський міський голова Руслан Пилипчук завітав до медичних закладів громади аби особисто привітати колективи комунальних некомерційних підприємства «Березнівська центральна міська лікарня», «Березнівський центр первинної медичної допомоги» та «Березнівська стоматологічна поліклініка» з Днем медичного працівника. Він подякував усім працівникам медичної галузі за їх професіоналізм, самовідданість, невпинну роботу, врятовані життя та протистояння новим викликам, зумовленим повномасштабною війною.

Очільник громади  побажав усім працівникам галузі охорони здоров’я та їх родинам міцного здоров’я, миру, добра, родинної злагоди, успіхів у щоденній нелегкій роботі та якнайшвидшої перемоги, а також відзначив кращих працівників медичних закладів Почесними грамотами Березнівської міської ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь