Березнівська міська рада
Рівненського району, Рівненської області

Поліцейські офіцери Березнівської територіальної громади отримали нові службові автомобілі.

Дата: 26.08.2024 12:06
Кількість переглядів: 100

 

26 серпня цього року в місті Острог відбулося вручення службових автомобілів для поліцейських офіцерів Березнівської територіальної громади, які було придбано на умовах співфінансування за рахунок коштів з державного та місцевого бюджетів.

- «Тепер, маючи обладнані сучасні автомобілі, поліцейські зможуть оперативно реагувати на виклики та повідомлення громадян, запобігати вчиненню правопорушень, планувати спільну роботу та разом працювати над тим, щоб громада вдосконалювалась та ставала безпечнішою,» - зазначив Березнівський міський голова Руслан Пилипчук.

Придбання транспортних засобів стало можливим завдяки активній співпраці між місцевою владою та державними органами. Цей проєкт є прикладом успішного партнерства, що спрямоване на поліпшення умов життя в територіальних громадах та підвищення рівня безпеки населених пунктів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь