Березнівська міська рада
Рівненського району, Рівненської області

У Березнівській міській раді відбулася нарада освітян

Дата: 27.08.2024 11:32
Кількість переглядів: 75

 

27 серпня 2024 року у залі засідань Березнівської міської ради відбулася розширена нарада керівників та заступників керівників закладів загальної середньої, дошкільної,  позашкільної освіти, Центру професійного розвитку педагогічних працівників та інклюзивно-ресурсних центрів  за участю Березнівського міського голови Руслана Пилипчука. На порядку денному - «Освіта Березнівщини в умовах воєнного стану: підсумки 2023-2024 навчального року та завдання на новий 2024– 2025 навчальний рік».

У своїй доповіді-презентації начальник відділу освіти, молоді та спорту Березнівської міської ради Анатолій Гудько підвів підсумки роботи галузі за минулий рік, визначивши найбільш яскраві досягнення 2023/2024 навчального року. Він зосередив  увагу на формуванні мережі старшої профільної школи, цифровізації освітньої галузі та забезпеченні якості надання освітніх послуг,  продовженні процесів реформування дитячого харчування, психологічній підтримці учасників освітнього процесу та окреслив пріоритетні напрямки розвитку закладів освіти на 2024/2025 навчальний рік. Анатолій Вікторович запропонував визначені проблеми та завдання обговорити детальніше на засіданнях педагогічних рад.

На завершення заходу Березнівський міський голова Руслан Пилипчук відзначив Подяками Березнівської міської ради керівників закладів освіти за результатами проведення огляду стану готовності закладів освіти до нового 2024-2025 навчального року.             

Вітаємо освітянську спільноту із початком нового навчального року. Бажаємо міцного здоров’я, щастя, благополуччя, творчих здобутків, злагоди у сім’ях та колективах. Нехай ваші мудрість і знання зберігають і примножують найкращі традиції освітянської галузі Березнівщини.

Миру усім нам та якнайшвидшої Перемоги! 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь