Березнівська міська рада
Рівненського району, Рівненської області

11 бригада імені М. Грушевського Національної гвардії України запрошує до служби

Дата: 28.08.2024 11:12
Кількість переглядів: 59

Фото без опису

Особовий склад 11 бригади ім. М. Грушевського Південного ОТО Національної гвардії України залучається до виконання значного обсягу службово-бойових завдань на території населених пунктів південних та східних регіонів нашої країни.

Гвардійці, попри всілякі труднощі сьогодення, сумлінно виконують свій військовий обов’язок, проявляючи високий професіоналізм, мужність і сміливість, постійно ризикуючи власним життям і здоров’ям, забезпечують охорону об’єктів критичної інфраструктури, особливо важливих державних об’єктів, дипломатичних представництв та консульських установ іноземних держав, забезпечують контрольно-пропускний режим на блокпостах.

У зв’язку з проведенням рекрутингової роботи, з метою поповнення лав бригади, запрошуємо бажаючих приєднуватись до служби в 11 бригаді імені Михайла Грушевського Південного оперативно-територіального об’єднання Національної гвардії України.

Facebook – https://www.facebook.com/3012NGU

Instagram - @vch3012


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь