Березнівська міська рада
Рівненського району, Рівненської області

Онлайн-платформа з цифрової грамотності «Дія. Цифрова освіта»

Дата: 28.08.2024 11:50
Кількість переглядів: 54

Фото без опису

Міністерство цифрової трансформації запустило національну онлайн-платформу з  цифрової грамотності «Дія. Цифрова освіта».

На  онлайн-платформі кожен громадянин може безкоштовно опанувати цифрові навички за новим  сучасним форматом –  освітні  серіали.

Онлайн-платформа «Дія. Цифрова освіта» – це саме той ресурс, де можна вільно та безпечно використовувати цифрові технології для самоосвіти та професійного розвитку.

Дія.Освіта — наступний етап еволюції проєкту Дія.Цифрова освіта, який стартував у 2020-му і був зосереджений на цифрових навичках і цифровій грамотності. На платформі зареєстровані майже 2 млн українців, близько 75% користувачів подивилися усі випуски свого курсу й отримали сертифікати.

Через повномасштабну війну мільйони людей втратили роботу чи бізнес і змушені починати життя спочатку. Саме тому проєкт Дія.Цифрова освіта масштабується у платформу Дія.Освіта. Тут можна безоплатно не лише здобути корисні цифрові навички, а й повністю опанувати нову професію.

💻 Дія.Освіта — це сотні освітніх серіалів едьютейнмент-формату про найзатребуваніші професії на ринку праці, симулятори з реальними задачами, подкасти, вебінари, гайди.

А обличчями курсів стали експерти, відомі діячі та лідери думок.

Досліджуйте платформу за посиланням 👉🏻 https://osvita.diia.gov.ua/

Навчайтеся та ставайте професіоналами!💪🏻


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь