A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березнівська міська рада
Рівненського району, Рівненської області

Виявили та ліквідували несанкціоноване сміттєзвалище

Дата: 23.06.2022 09:13
Кількість переглядів: 1469

 

 Під час проведення заходів з виявлення місць несанкціонованих сміттєзвалищ комісією Березнівської міської ради встановлено факт наявності несанкціонованого звалища відходів різного морфологічного складу, це залишки побутових відходів, поліетилену, пластикової тари та інше, які розміщені на земельній ділянці між с. Кам’янка та с. Антонівка Березнівської міської ради біля бувшого хімскладу на орієнтовній площі 0,7 га.

Оскільки дане звалище відходів несанкціоноване, тобто відсутній його паспорт, вивіз сміття та інших відходів жителями села на дану земельну ділянку суворо заборонено.

Вивезене сміття у невстановлені місця призводить до забруднення території твердими побутовими відходами та має негативний вплив фактично на всі компоненти довкілля: змінюється ландшафт, погіршується якість ґрунтів, повітря, води. Це створює загрозу здоров’ю населення та навколишньому природному середовищу, а також спотворює естетичний вигляд навколишніх територій села та проїзджої частини дороги.

З метою забезпечення благоустрою територій громади комунальним підприємством «Управляюча компанія «КОМФОРТ» Березнівської міської ради проведені заходи щодо ліквідації стихійного сміттєзвалища.

З метою припинення подальшого забруднення навколишніх територій та облаштування несанкціонованих сміттєзвалищ, староста старостинського округу №1 (с. Кам’янка) Світлана ПАРФЕНЮК звернулася до жителів населеного пункту з оголошенням про те, що проводяться організаційні заходи щодо можливості впровадження централізованого вивезення твердих побутових відходів, про що буде повідомлено додатково.

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь