A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березнівська міська рада
Рівненського району, Рівненської області

В Березнівській міській територіальній громаді відзначено День Української Державності

Дата: 28.07.2022 14:46
Кількість переглядів: 355

 

 

 

 28 липня українці відзначають День Української Державності. З цієї нагоди в  місті Березне відбулося покладання квітів до пам’ятників та пам’ятних знаків. Зокрема, міським головою Русланом Пилипчуком покладено квіти до пам’ятника Т.Г.Шевченку. Також міським головою, представниками першого відділу Рівненського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, добровольчого формування № 1 Березнівської територіальної громади покладено квіти до пам’ятного знаку Героям Небесної Сотні.

   В Березнівській центральній бібліотеці розгорнуто книжкові виставки «День Державності України» та «Тисячолітня історія державотворення України». На виставках представлені видання, в яких показано становлення української державності, історичні факти, події та явища. Також ілюстрована література про відомих українських державних діячів, діяльність яких стала прикладом для наступних поколінь патріотів України.

  З метою зміцнення національності єдності, консолідації суспільства у справі розбудови держави, розвитку міжрегіональних зв’язків тренерами-викладачами та вихованцями комунального закладу «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа» Березнівської міської ради проведено ряд  благодійних змагань з футболу, волейболу, баскетболу та шахів.

За участі працівників та вихованців комунальних закладів Березнівської міської ради «Березнівський будинок дитячої та юнацької творчості» та «Березнівська музична школа» проведено благодійні концерти та акції, інші заходи відповідного спрямування.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь