A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березнівська міська рада
Рівненського району, Рівненської області

День вшанування пам'яті Захисників України

Дата: 29.08.2022 16:36
Кількість переглядів: 349

 

 

29 серпня Україна вшановує пам'ять військовослужбовців і учасників добровольчих формувань, які загинули, відстоюючи незалежність України. Непоправних втрат зазнала і Березнівщина. Під час виконання службового завдання щодо захисту суверенітету, територіальної цілісності нашої країни з початку російсько-української війни у 2014 році з Березнівської міської територіальної громади віддали своє життя 19 наших земляків, з них 17 з дня повномасштабного вторгнення росії.

Наймолодшому з них було лише 19 років… Без батьків залишилися діти, дружини втратили чоловіків, батьки довіку оплакуватимуть своїх дітей.

Вшановуючи пам'ять загиблих захисників України Березнівський міський голова Руслан Пилипчук  разом з представником першого відділу Рівненського територіального центру комплектування та соціальної підтримки, майором Миколою Прокоф'євим поклали квіти до пам'ятника Героям Небесної сотні та Захисникам України.

У сільських населених пунктах старости старостинських округів зустрілися з родинами загиблих та спільно поклали квіти на могили захисників України.

Нехай душі загиблих  захисників віднайдуть вічний спокій, а пам'ять про синів та дочок  України вічно зберігатиметься у наших серцях.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь